SUPER FAMILY -- In Disney Pixar’s “Incredibles 2,” Helen (voice of Holly Hunter) is in the spotlight, while Bob (voice of Craig T. Nelson) navigates the day-to-day heroics of “normal” life at home when a new villain hatches a brilliant and dangerous plot that only the Incredibles can overcome together. Also featuring the voices of Sarah Vowell as Violet and Huck Milner as Dash, “Incredibles 2” opens in U.S. theaters on June 15, 2018. ©2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Incredibles 2 trailer

Movie Trailers

De familie keert terug naar de bioscoop, maar eerst de Incredibles 2 trailer

Incredibles 2 Movie Poster
Bron: Disney’s Pixar & Filmdepot | Incredibles 2

Er kan een hele hoop zijn gebeurd als je veertien jaar later een tweede deel maakt van een bekende animatie film. Alleen is dat niet het geval bij de ‘Incredibles 2 trailer’. De makers hebben er voor gekozen om verder te gaan waar het eerste deel is geëindigd. Wat wel heel gaaf is, is dat er voor gekozen is om uit te pakken. En dat is op verschillende manieren gedaan.

De bovenstaande poster is later dan ik had verwacht bekend gemaakt. Want wat de filmposter doet is al een klein tipje van de sluier bekend maken over hoe de ‘Incredibles 2 trailer’ en daarmee ook de film gaat verlopen. Alleen is de trailer nog iets voorzichtiger met het loslaten van informatie.

Want de filmposter laat zien dat er mogelijk meerdere slechteriken in de film te zien zullen zijn. Zij zullen het opnemen tegen de Incredibles familie. Maar dat is niet het enige, de krachten van de verschillende familieleden lijken te zijn verbeterd, en klaar om het op te nemen tegen de slechteriken.

Incredibles 2 trailer
Bron: Disney’s Pixar & Filmdepot | Incredibles 2

Komen de oude bekende karakters terug in ‘Incredibles 2’?

Daarnaast zijn twee bekende gezichten ook terug, Edna Mode en Frozone. Ik hoop dat zij een grotere rol in het verhaal krijgen. In de ‘Incredibles 2 trailer’ zie je meer Frozone dan dat je in de eerste film hebt gezien. Ook heeft Edna Mode een goede rol wanneer Mr. Incredible wilt kijken welke superkracht Baby Jack Jack heeft.

Op welk gebied de makers niet hebben bezuinigd, maar juist hebben uitgepakt is de design van de decors. Het huis waar de familie terecht komt lijkt perfect te zijn. Het mooie aan het design van de film is dat er op vele vlakken voor is gekozen om naar de jaren ’60 terug te gaan. Bijvoorbeeld met de keuken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews