Ink Master Angels

In Ink Master Angels reizen de ‘angels’ door Amerika om de beste tattoo Artist te vinden

De Ink Master Angels
Bron: Spike / Cartermatt.com

Tussen seizoen negen en tien is er een spin-off te zien bij Spike. Je ziet een aantal bekende gezichten voorbij komen. Want bij Ink Master Angels gaan de vier dames Gia Rose, Nikki Simpson, Kelly Doty en Ryan Ashley Malarkey op zoek naar de beste tattoo Artist. In de afleveringen reizen de dames door Amerika en zijn te gast in verschillende steden om te zien wie het beste kan tatoeëren.

De afleveringen zitten als volgt in elkaar. Wanneer de Ink Master Angels neerstrijken in de stad nemen drie locale tattoo Artist het tegen elkaar op tijdens een twee uur durende eliminatie tattoo. Er valt één artiest af, en de dag erna nemen de twee over gebleven locale artiesten het tegen elkaar op. De Ink Master Angels komen met een bepaalde stijl waarop de tatoeage gezet moet worden. Daardoor is het niet appels met peren vergelijken.

Als de winnaar bekend is mag hij/zij kiezen tegen welke angel er getatoeëerd gaat worden. Op een andere locatie krijgen zij een canvas met een verhaal en daar moet een tatoeage voor getekend en worden gezet. Om de ultieme winnaar aan te wijzen wordt er door verschillende mensen gestemd. De Ink Master Angels hebben samen één stem, het publiek dat komt kijken één stem en de ge-elimineerde tattoo Artist samen één. Wie twee van de drie stemmen krijgt wint.
Als locale artiest krijg je een gegarandeerde plek in het tiende seizoen van Ink Master. Als je wint natuurlijk.

Is Ink Master Angels de moeite waard om te gaan kijken?

Voor mij voelt dit aan als een spin-off die voor de kijker is gemaakt terug opvulling tussen de seizoenen. Het is een serie dat vermakelijk is om naar te kijken. Wat ook erg leuk is dat je de dames van seizoen 8 terug ziet en aan het tatoeëren zijn. Toch voelt het als de voorrondes van seizoen 10, want de winnaars ga je terug zien in het nieuwe seizoen. Je kan Ink Master Angels iedere maandag avond gaan kijken bij Spike

Latest Reviews

Ook interessant
German supermarket goes Christmas