Netflix en actrice Debby Ryan krijgen de volle laag na het lanceren van de Insatiable trailer
Bron: Netflix & Tina Rowden | Insatiable

Insatiable Trailer

Netflix en actrice Debby Ryan krijgen de volle laag na het lanceren van de Insatiable trailer

Netflix en actrice Debby Ryan krijgen de volle laag na het lanceren van de Insatiable trailer
Bron: Netflix & Annette Brown | Insatiable

Netflix is een productie huis en het blijft originele films en series produceren. Afgelopen week kwamen de eerste beelden in de ‘Insatiable trailer’ uit. Ik was laaiend enthousiast dat de on demand dienst een heerlijke quilty pleasure serie maakt waarbij het draait om de humor en op een grappige of bizarre manier van wraak nemen.

De beelden zagen er goed uit en de muziek die in de ‘Insatiable trailer’ werden gebruikt maakte mij alleen maar enthousiaster voor de nieuwe on demand serie. In eerste instantie wilde ik er geen aandacht aangeven omdat ik niet zo goed wist wat ik er over moest melden. Tot dat ik op twitter ging kijken wat daar werd gezegd.

De meningen van een aantal mensen waren niet mals en pinden de makers aan de schandpaal. Hoe haalde zij het in hun hoofd om een serie te maken waarbij het om fat-shaming gaat. Op die manier had ik er niet over nagedacht. En ik snap dat mensen het niet oké vinden als de eerste indruk van een serie negatief is. Want vandaag de dag is body positiviteit heel groot, het maakt niet uit welke maat je hebt. Ieder mensen is mooi.

Zo kom het voor vele niet over, en dat lieten zij op Twitter weten. Waar twee actrices ook de volle laag van kregen. Toch wisten zij op een goede manier terug te komen. In het magazine Teen Vogue heeft Debby Ryan een interview gegeven over de boodschap van de serie. Waarbij zij zelf in een situatie heeft gezeten dat zij dacht populair te worden met een maatje minder.

Oordeel de serie Insatiable niet alleen op de trailer, maar geef het een kans

Netflix en actrice Debby Ryan krijgen de volle laag na het lanceren van de Insatiable trailer
Bron: Netflix & Tina Rowden | Insatiable

De serie draait om Patty, zij wordt jaren gepest omdat zij een maatje meer heeft. Voordat de zomer kan beginnen wordt zij geslagen en breekt haar kaak. Dat zorgde er voor dat eten heel lastig ging. Met een nieuwe look keert zij terug en het enige wat zij wilt is wraak. Dat de mensen die Patty gepest hebben net zo lijden als dat zij deed.

De boodschap die je niet direct uit de ‘Insatiable trailer’ haalt is dat mensen je niet moeten beoordelen op hoe je eruit ziet maar om wie je bent. De makers hebben er voor gekozen om dat op een humoristische manier te laten zien. Zelf vindt ik dat je veel dingen met een korreltje zout moet nemen. De makers proberen om een komedie serie neer te zetten, en neemt zichzelf niet al te series. Maar denken zelf dat het op een volwassen manier is neergezet, zonder dat er mensen belachelijk worden gemaakt.

Ik ga de serie, na het zien van de ‘Insatiable trailer’ zeker een kans geven. Vanaf 10 augustus zijn de twaalf afleveringen te streamen bij Netflix. Als je alles hebt gezien kan je oordelen of de serie op een goede of slechte manier gemaakt. Ga jij naar de serie kijken?

Latest Reviews

Ook interessant
Calvin Harris Feat. Rihanna – This is What You Came For (Tommer Mizrahi Remix)