Movie News

Is de wereld klaar voor een donkere James Bond?

Verschillende franchises gingen Universal voor, maar is James Bond klaar voor een grote verandering?

Verschillende franchises gingen Universal voor, maar is James Bond klaar voor een grote verandering?
Bron: GIPHY | James Bond

Sinds dat MGM de samenwerking met Universal Pictures is aan gegaan, zijn er al tijden geruchten dat Daniel Craig de rol van James Bond aan de wilgen wilt hangen. Hij zou verder willen gaan met andere projecten, met dit soort geruchten kan het speculeren naar een nieuwe geheime agent beginnen.

Vandaag de dag kan je als filmstudio niet zonder de die hard fans, zij kunnen er voor zorgen dat een film een groot succes wordt of niet. Daarmee is er met grote veranderingen altijd polsen of zij er achter staan of niet. Dat lijkt Universal Pictures achter de schermen ook te doen. Want Barbara Brocolli, de producent van de Bond-films, liet in een interview weten dat het tijd is voor een donkere James Bond.

Het is niet de eerste keer dat Idris Elba wordt genoemd als de mogelijke opvolger. Daar deed hij pas een schepje boven op door een foto op Instagram te zetten. De tekst ‘My name is Elba, Idris Elba’ maakte zijn fans gek en kreeg veel bijval. Bevestigde hij hiermee zijn nieuwe rol? Toch ontkrachte hij het verhaal op twitter.

De makers van James Bond moeten gaan kijken wie het beste bij de rol past in plaats van acteurs uitsluiten

De makers van James Bond moeten gaan kijken wie het beste bij de rol past in plaats van acteurs uitsluiten
Bron: GIPHY | Idris Elba

Daar blijft het niet bij want er wordt ook gesproken over een vrouwelijke James Bond, alleen lijkt mij dat tot nu toe een stap te ver. Niet dat de makers dat niet zouden kunnen maken, want de BBC serie ‘Doctor Who’ lanceert een nieuw seizoen met een vrouwelijke hoofdrolspeelster.

Ik denk dat het tijd is voor een verandering, en daarmee zou Idris Elba een hele goede opvolger van Daniel Craig zijn. Misschien is het handig dat de makers een acteur casten die het beste bij de rol past. In plaats van speculeren over eventuele namen als Idris Elba of Tom Hardy. Dan maakt het niet uit welke kleur huid je hebt, man of vrouw bent, je past het beste bij de rol en franchise.

De wereld lijkt er klaar voor te zijn, want andere franchises hebben andere rollen veranderd. Zodat Will Smith, Zendaya, Hannah John-Kamen en Laurence Fishburne op zich konden nemen. Volgend jaar komt er sowieso nog een James Bond film uit met Daniel Craig. Wat er daarna gaat gebeuren is nog een heel groot raadsel.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Roo Panes – Tiger Striped Sky