Follow Me - WOW Presents Plus is de LGBTQ+ georiënteerde video on demand dienst
Bron: World Of Wonder | WOW Presents Plus: Follow Me

Is een abonnement op het platform WOW Presents Plus het geld waard?

WOW Presents Plus is de LGBTQ+ georiënteerde video on demand dienst

De verschillende Video On Demand diensten blijven als paddestoelen uit de grond gestampt. Dat geld ook voor de dienst als WOW Presents Plus. Want de LGBTQ+ dienst heeft de populaire programma’s die produceren voor je bij elkaar gezet. Zodat jij naar de shows en documentaires kan gaan kijken.

Als jij een groot fan bent van ‘Rupaul’s Drag Race’ dan weet je dat de makers van de on demand dienst deze show maken. Voor een klein bedrag van €3,99 per maand kan jij onbeperkt kijken naar bekende Youtube shows en originele content. Waar de bekende drag queens in zijn te zien. Maar daar blijft het niet bij want je interesse hoeft niet bij drag te liggen om een abonnement af te sluiten.

Follow Me - WOW Presents Plus is de LGBTQ+ georiënteerde video on demand dienst
Bron: World Of Wonder | WOW Presents Plus: Follow Me

Het is misschien gerelateerd aan drag, maar er is veel meer te bieden dan dat. Als je van een serieuze noot houdt, dan zijn er onder andere de documentaires ‘Out of Iraq’, ‘The Last Beekeeper’ en ‘Ghetto Ballad’ te zien. Daar komen de ‘non-scripted’ series bij, waar er van alles kan gebeuren. En heel toevallig is de camera erbij om alles vast te leggen.

Zoals ‘Girls​ ​Who​ ​Like​ ​Boys​ ​Who​ ​Like​ ​Boys’, ‘For​ ​the​ ​Love​ ​of…​’ en ‘Becoming Chaz’ waarbij je een kijkje krijgt in een onderwerp of scene dat te maken heeft met de LGBTQ+ community, maar over van alles en nog wat kan gaan. Dat maakt WOW Presents Plus zo interessant om naar te kijken. Het is niet alleen Drag wat de klok slaat, alleen is het wel aan te raden om er naar te kijken.

De on demand dienst WOW Presents Plus heeft veel te bieden, maar interesse hebben in drag is een pré

Want €3,99 is misschien niet veel, maar als je alle drag gerelateerde shows er van af zou halen, blijft er weinig over om naar te kijken. Dan is het een dure service waar je voor betaald. Laat ik dieper in gaan op de content die met drag te maken heeft. Mocht je zin hebben om naar je favoriete drag queen, met haar eigen show, te gaan kijken. Geen probleem, want voor ieders is er wat wils.

Was jij niet in de mogelijkheid om naar één van de ‘Drag Con’s’ te gaan? Geen probleem, want alle panels die daar waren zijn gefilmd, en zijn terug te vinden op WOW Presents Plus. Als je van fashion houdt zijn er een aantal shows die dat laten zien. Zoals het bekende en populaire programma ‘Fashion Photo Review’, de nieuwe show ‘Iconic’ en ‘Marco Marco Models’.

Drag Dots - De on demand dienst WOW Presents Plus heeft veel te bieden, maar interesse hebben in drag is een pré
Bron: World Of Wonder | WOW Presents Plus: Drag Dots

Mocht je behoefte hebben om ‘Rupaul’s Drag Race‘ te blijven kijken. Bijna alle seizoenen staan er op om te gaan Bingen. Samen met ‘Untucked’ en van seizoen negen ‘Ruvealed’. Waar Rupaul en Michelle Visage commentaar geven op wat er gebeurd in de aflevering. De iconische en andere seizoenen van ‘All Stars‘ staan er sinds kort ook op. Genoeg reden om een abonnement af te sluiten bij WOW Presents Plus.

Latest Reviews

Ook interessant
All Stars 4 – RuPaul’s Best Judy’s Race