Is er een nieuw televisie duo geboren in ‘Gordon en Estelle: Weg Ermee’?

Na Geer en Goor lijkt een nieuw duo te zijn gevormd in ‘Gordon en Estelle: Weg Ermee’

Gordon en Estelle: Weg Ermee
Bron: Televizier.nl & RTL Nederland | Gordon en Estelle: Weg Ermee

RTL4 moet het boek van Gordon aan hebben zien komen en hebben Gordon en Estelle in een nieuw programma gestopt. Want Gordon heeft in zijn biografie flink uitgehaald naar verschillende collega’s. En Gerard Joling is daar niet ongedeerd vanaf gekomen. De zanger en presentator heeft laten weten dat hij het niet ziet zitten om samen met Gordon een programma te maken.

In het nieuwe RTL4 programma ‘Gordon en Estelle: Weg Ermee’ gaan de twee luxe poezen met Nederlanders op reis. En dat zijn geen reizen waarbij de portemonnee wordt getrokken. Want alles moet zo goedkoop mogelijk. Als kijker weet je wat je te zien krijgt. Want het is niets anders dan klagen over alles wat niet goed is.

In de eerste aflevering gaan Gordon en Estelle met een dames voetbalteam op vakantie. Met een party bus gaan zij naar Duitsland op daar low budget afscheid te nemen van de voetbaltrainer. De sneeuw doet al genoeg om de twee diva’s aan het klagen te krijgen. Maar de humor naar elkaar toe verzacht de pijn lichtelijk.

In de eerste aflevering van ‘Gordon en Estelle: Weg ermee!’ zijn de twee BN’ers nog aan het aftasten

De verschillende grappen over de relaties die Estelle heeft gehad, vliegen je om de oren. Daarnaast wordt het gewicht van Gordon als onderwerp van de grap gebruikt. Ik moet wel zeggen dat Estelle zich heel goed staande weet te houden naast Gordon. Want het kan zijn dat hij haar op slokt, maar zij zijn aan elkaar gewaagd.

Ik denk dat de volgende afleveringen beter worden, want de chemie tussen de twee moet op het beeld nog worden afgetast. De humor is er, alleen moeten zij nog even aan elkaar wennen. Het begin van ‘Gordon en Estelle: Weg ermee’ is er, nu hopen dat Nederland zit te wachten op een programma waar de twee BN’ers met grote persoonlijkheden op reis gaan. Want de eerste aflevering trok 729.000 kijkers.

Latest Reviews

Ook interessant
De meest opmerkelijke en beste audities van aflevering 2 Holland’s Got Talent