Island Apollo – Feeling You

Island Apollo lanceert de nieuwe single ‘Feeling You’

Na een aantal singles van Island Apollo is het tijd voor een nieuwe single. ‘Feeling You’ is de vijfde single en is direct opgepakt door Amerikaanse televisie zenders. De band weet de indie, rock en pop invloeden op een goede manier te combineren zodat het catchy is en in je hoofd blijft zitten.

De single kreeg een prestieuze plek om als eerste gedraaid te worden. Op de website van de Huffington Post, daarna ging het balletje rollen want muziek en televisiezenders als VH1, CBS, PBS, USA Network en Fox Sports wilde het ook gaan draaien. Zij hebben de videoclip afgespeeld, het nummer gebruikt voor reclames of voor promo’s.

Island Apollo weet muziek genres te mixen en het past prima bij elkaar

Island Apollo is te vinden in verschillende afspeellijsten en dat is niet gek als je naar de nieuwe single luistert. Zij zingen over hoe je iemand steunt ook al is diegene op het laagste punt in zijn of haar leven. Op dat soort momenten ben je het meest nodig. Dan kan een arm om iemand zijn schouder al een groot verschil maken.

In 2014 is de band Island Apollo samen gekomen en kregen al snel de titel ‘hottest bands to watch’. De band weet klassieke surf vibes met funky geluiden van nu te combineren en creëert een geluid dat heel modern is.
Het gebruik van de drums, vocalen en uptempo gitaren en bass riffs maken het nummer compleet.

Hotel Del Salto – Stand For You Right

De band komt uit het zuiden van Californië en is niet bang om dat in de muziek te verwerken. Met de OC Music Awards, de muziek awards die in Orange County worden uitgereikt, kreeg Island Apollo de prijs voor beste pop artiest. Een titel die de band niet misstaat.
Luister ook eens naar de andere muziek die je bij een energie boost kan gebruiken. Hierboven heb ik de link van de single ‘Stand for You Right’ neergezet.

Latest Reviews

Ook interessant
Het programma TopDokters bij RTL4 laat zien hoe het bij de verschillende afdelingen eraan toe gaat
TopDokters laten de persoonlijke kant zien