Rebel Wilson laat in de Isn't It Romantic trailer zien hoe het leven er te kleurrijk uit kan zien
Bron: IMDB & Warner Bros | Isn't It Romantic

Isn’t It Romantic Trailer

Rebel Wilson laat in de Isn’t It Romantic trailer zien hoe het leven er te kleurrijk uit kan zien

Rebel Wilson laat in de Isn't It Romantic trailer zien hoe het leven er te kleurrijk uit kan zien
Bron: GIPHY | Isn’t It Romantic

Eerder in 2018 lanceerde STX Entertainment de film ‘I Feel Pretty‘ waar Amy Schumer de hoofdrol in had. Nu is de ‘Isn’t It Romantic trailer’ uit. Waar Rebel Wilson en Liam Hemsworth de bekenden zijn die de film moeten gaan verkopen. Mocht je de beelden hierboven hebben gezien en de film van Amy Schumer? Dan kan het zijn dat verhaal je heel erg bekend voorkomt.

Het lijkt bijna op dezelfde film als dat eerder in 2018 uitkwam. Alleen lijken de grappen en andere humor elementen een stap verder te gaan. Waarbij het niet draait om de boodschap van de film, maar om de momenten waarop jij keihard kan lachen. Dat liet de ‘Isn’t It Romantic trailer’ mij zeker doen. Er waren een aantal subtiele momenten, waarbij Rebel Wilson met een aantal opmerkingen je kan laten lachen.

Rebel Wilson laat in de Isn't It Romantic trailer zien hoe het leven er te kleurrijk uit kan zien
Bron: GIPHY | Isn’t It Romantic

De humor spreekt mij aan, en als je kijkt naar de box office van ‘I Feel Pretty’ zijn er een hele hoop mensen die de film niet hebben gezien. Waardoor Warner Bros met de ‘Isn’t It Romantic trailer’ en later in 2019 met de film een hit kan lanceren. Ook de releasedatum is heel goed gezocht. In Amerika en Nederland wordt de film met Valentijnsdag gelanceerd. Dat betekend dat stelletjes naar een goede komedie willen kijken.

Er zijn vergelijkingen toch zie je in de Isn’t It Romantic trailer dat de film een andere richting op gaat

Er zijn vergelijkingen toch zie je in de Isn't It Romantic trailer dat de film een andere richting op gaat
Bron: GIPHY | Isn’t It Romantic

Voor Rebel Wilson de uitgelezen kans om zichzelf te gaan bewijzen als actrice. Zij heeft de afgelopen jaren een aantal rollen gehad, die in de grote lijnen hetzelfde waren. In de ‘Isn’t It Romantic trailer’ zie je wel dat zij zich los probeert te wurmen van de cliché romantische films. Is alles in de nieuwe versie te kleurrijk en perfect. Van vogels in een hart vorm tot en met mensen die spontaan op straat beginnen te dansen.

Ik ben heel benieuwd naar de film. Ondanks dat ik de voorganger, met het een vergelijkbaar verhaal ook heel goed vond. Daar draaide het om de humor en de boodschap. Terwijl het hier om de humor gaat en hoe romantisch het leven van Natalie ineens wordt na een hele harde klap. De film is vanaf 14 februari te zien in de Nederlandse bioscoop.

Latest Reviews

Ook interessant
Christopher Nolan komt in 2020 terug, de eerste beelden zijn te zien in de Tenet trailer
Tenet Trailer