Movie News

Jake Jyllenhaal is de slechterik in het vervolg van Spider-Man Homecoming

Movie News

Zal Jake Jyllenhaal te zien zijn in het vervolg van Spider-Man Homecoming?

Jake Jyllenhaal
Bron: JOE.ie | Jake Jyllenhaal

Sony is in onderhandelingen om Jake Jyllenhaal te strikken voor het vervolg van ‘Spider-Man Homecoming‘. Het lijkt erop dat Sony goede zaken doet met het strikken van acteurs die al een flinke CV hebben. Toen de reboot van start ging werd Michael Keaton aangetrokken om de slechterik Vulture te zijn (hij komt ook terug voor deel 2). De bekende versie van de strips kreeg een make-over en werd neergezet als een slechterik die in de ‘normale’ wereld ook actief zou kunnen zijn.

Sony en Marvel moeten veel uit de kast gaan halen om het karakter dat Jake Jyllenhaal gaat spelen naar de ‘normale’ wereld te krijgen. Want in de strips en tekenfilms had Mysterio een grote glasbol over zijn hoofd. De slechterik is een speciale effecten expert en met de effecten weet hij een bijzondere crimineel te zijn. Stan Lee en Steve Ditko brachten in 1964 het karakter tot leven in de strips.

Marvel en daarmee Kevin Feige mogen goed gaan kijken hoe ze bij Sony aan Jake Jyllenhaal zijn gekomen. Want het is in een korte tijd dat een goede acteur zijn naam verbind aan de ‘Spider-Man franchise’. Later dit jaar zal Tom Hardy te zien zijn als ‘Venom‘. En tot nu toe beloofd dat een heel groot succes te worden.

Het is niet de eerste keer dat Jake Jyllenhaal zijn naam aan Spider-Man verbind. In 2002 verwonde Tobey Maguire zich pijnlijk en de vraag was of hij hersteld zou zijn voordat ‘Spider-Man 2’ zou worden opgenomen. Mocht dat niet het geval zijn, dan zou Jake de rol overnemen. Dat is alleen niet gebeurd.

De schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers keren terug als de schrijvers van de tweede ‘Homecoming’. En regisseur Jon Watts zal voor de tweede keer in de regisseursstoel plaatsnemen. Het is nog een jaar wachten tot dat je Jake Jyllenhaal en Tom Holland gaat zien in de bioscoop. Want de releasedatum is tot nu toe 5 juli 2019. Is het goed nieuws dat Jake Jyllenhaal naar de ‘Spider-Man Universum’ komt?

BewarenBewaren

Latest Reviews