Bron: Copyright Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | No Time to Die

James Bond: No Time to Die Trailer

Blijft James Bond overeind met de lancering van de No Time to Die trailer?

Als het om James Bond films gaat, zal je mij niet vooraan zien staan. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan, om zo de sensatie en spanning op het grote doek te zien, en te beleven. Toch ben ik wel benieuwd welke stappen deze franchise in de toekomst gaat zetten. Want dit moet Daniel Craig zijn laatste film worden. Laten we eerst kijken naar de ‘No Time to Die trailer’, om 2 april 2020 het eind resultaat te kunnen zien.

Zoals gewoonlijk probeert de studio het verhaal niet helemaal te verklappen. Zodat de fans in de bioscoop op verschillende vlakken kan worden verrast. De cast was al ruim van te voren bekend gemaakt, dat moet ook wel. De film is namelijk op verschillende locaties opgenomen. Waardoor mensen de acteurs kunnen spotten.

In ‘No Time to Die’ heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie

Wat ik het meest kan waarderen aan de ‘No Time to Die trailer’, is dat de makers er alles aan doen om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Dat doen zij niet alleen door mannen en vrouwen als gelijke neer te zetten. Maar ook door mensen met verschillende achtergronden in het geheel mee te laten draaien. Ik kon de power van Lashana Lynch haar karakter zeker waarderen, en hoop dat er veel met het karakter Nomi gaat gebeuren. Waar de makers wel mee moeten oppassen, is dat deze mannen franchise de mannen niet vergeet.

Wat is mijn eerste indruk van de trailer?

Blijft James Bond overeind met de lancering van de No Time to Die trailer?
Bron: Copyright Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | No Time to Die

Nu lijkt het er sterk op dat de liefde van Bond meer in haar mars heeft, dan dat hij van te voren had verwacht. Want speelt zij een dubbel leven? Nu wordt de slechterik in de ‘No Time to Die trailer’ geïntroduceerd met een mysterieus masker. Heel leuk, alleen was ik niet direct overtuigd van Rami Malek. Het lijkt namelijk heel erg op wat hij tot nu toe in de serie ‘Mr. Robot’ en ‘Bohemian Rhapsody‘ heeft laten zien. Natuurlijk kan hij in de film veel meer laten zien. Dit is puur mijn eerste indruk.

Een James Bond film is voor mij geslaagd, wanneer het aan een aantal eisen voldoet. Het moet stijlvol zijn, mysterieus, goede actie, gadgets maar vooral stunts bevatten. De ‘No Time to Die trailer’ weet mij er nu al van te overtuigen dat al deze eerder genoemde elementen er ook in zitten.

De kleuren matchen namelijk heel goed, en alles is tot in de details gestyled. De actie wordt door Bond als de vrouwelijke karakters heel goed neergezet. De gadgets en stunts komen nu al perfect op beeld. Ik kan niet wachten tot dat Universal Pictures de film lanceert. Wat vond jij het beste aan de trailer? Laat het onder dit bericht achter.

Latest Reviews