Movie News

James Bond verhuisd van Sony naar Universal

De 25ste James Bond film wordt door Universal uitgebracht

James Bond verhuisd naar Universal Studios
Bron: Jamesbond007.se | Bond 25

de afgelopen jaren ging het erom spannen. Sony Pictures heeft samen met MGM de filmrechten van de James Bond franchise in handen gehad. Toch liep het contract af en kon het bieden beginnen. Verschillende filmstudio’s wilde met smacht te rechten hebben en de film zo snel mogelijk gaan uitbrengen.

Het gevecht ging een lange tijd tussen Sony, Universal, Warner Bos en Paramount. Uiteindelijk ging MGM voor filmstudio Universal. Waarmee je hoogst waarschijnlijk geen Sony smartphones en andere gadgets meer in de volgende film gaat zien. Wie wel is blijven plakken is Daniel Craig. Hij wilde er een punt achter zetten, maar er komt een vervolg en wel voor de vijfde keer. Tot nu toe met de werktitel: ‘Bond 25’.

De bedrijven die nu samenwerken, MGM, Universal Studios en Eon Productions maakte het nieuws bekend. Met dat nieuws werd ook gedeeld wanneer de opnames gepland staan om te starten. Begin december dit jaar zal Daniel Craig en de rest van cast aanwezig zijn in de Pinewood Studios.

Mochten de opnames goed verlopen dan is de voorlopige releasedatum voor het Verenigd Koninkrijk 25 oktober en 8 november gepland. De releasedatum van Nederland zal daar tussen zitten. De regisseur is ook bekend. Niemand minder dan de ‘127 Hours’ en ‘Slumdog Millionaire’ regisseur Danny Boyle gaat de nieuwe Bond film maken.

Ik ben heel benieuwd welke richting de film op gaat. Want de scriptschrijver van ‘Trainspotting’ John Hodge gaat samen met de regisseur het script schrijven. Als zij verder gaan met de toon van de vorige Bond-films dan moet ‘Bond 25’ in 2019 een heel groot succes gaan worden. Daarnaast is de cast naast Daniel Craig en Ben Whishaw nog niet bekend. Daar zal in de loop van de komende maanden meer over bekend worden gemaakt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
De vijf beste deejays van Nederlands volgens DJ Mag