Worden James McAvoy en Bill Hader gecast voor ‘It: Chapter Two’?

Zullen James McAvoy en Bill Hader te zien zijn in ‘It: Chapter Two’?

It: Chapter Two
Bron: GIPHY | It: Chapter Two

Dat is de vraag. Want beide acteurs zijn bezig met onderhandelingen om een rol te kunnen bemachtigen in ‘It: Chapter Two’. Want het vervolg op de succesvolste horror film ooit focust zich op de volwassen karakters. Waar in deel 1 de kinderen te maken kregen met Pennywise keren de volwassenen terug naar het vreemde dorp. Natuurlijk keert Bill Skarsgård terug als de clown.

De jonge karakters zullen niet helemaal verdwijnen, want die keren terug voor een aantal flashback scenes. Want de terror clown zal ze vaak laten terug denken aan de griezelige tijden. Omdat de ‘I‘ een mega succes was had ik verwacht dat de acteurs in de rij zouden staan om een rol te kunnen krijgen.

Tot nu toe is alleen Jessica Chastain voor de rol Beverly Mash vastgelegd. Wat mij betreft een perfecte match, als Jessica haar kilheid aan de kant kan zetten. Want Beverly zorgt er voor dat iedereen op zijn gemak is. Mocht James McAvoy in ‘It: Chapter Two’ te zien zijn dan zal hij de rol van Bill Denbrough. Hij was de niet officiële leider van de Losers Club.

It: Chapter Two
Bron: GIPHY | It: Chapter Two

Richie Tozier is in de ‘It: Chapter Two’ de man die een deejay is geworden. Als de onderhandelingen positief uitpakken voor Bill Hader dan zal hij die rol vervullen. Beide heren kunnen een goede match zijn voor de rollen. Je kent McAvoy van rollen in ‘Split‘, ‘X-Men‘ en ‘Atomic Blonde‘. Bill Hader acteerde onder andere in de films: ‘The Skeleton Twins’ en ‘Trainwreck’.

Er moeten nog veel meer rollen worden gecast, en in de loop van tijd zal er meer bekend worden gemaakt door New Line, Warner Bros. ‘It: Chapter Two’ staat gepland om september 2019 uit te gaan komen. Dus er is wat haast geboden om de rest van de cast rond te krijgen. Wie zou jij de rest van de Loser Club willen zien?

BewarenBewaren

Latest Reviews