Bron: Omroep Max | Denkend Aan Holland

Janny en André stralen in Denkend Aan Holland

Na het bakken gaan Janny en André op onderzoek in Denkend Aan Holland

De populariteit om op vakantie te gaan met het vliegtuig blijft stijgen. Terwijl er nog genoeg plekken in Nederland zijn, die door vele mensen niet zijn bezocht. In het nieuwe Omroep Max programma ‘Denkend Aan Holland’ gaan Janny van der Heijden en André van Duin verschillende gebieden ontdekken in Nederland.

Voordat ik de eerste aflevering ging kijken, had ik zo mijn verwachtingen. Mijn hoop was dat de chemie tussen de presentatoren terug zou komen. Zij weten tijdens de voorgaande seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ voor de nodige grappen en grollen te zorgen. Wat bij de amjateurbakkers voor de nodige afleiding kan zorgen, en voor de kijker een moment om heel hard te lachen.

Natuurlijk moet er ook worden gegeten. Een programma waar Janny in te zien is zonder eten? Dat kan echt niet! Beide hebben ook ieders een eigen rol. Janny zorgt voor de theorie, waar André naar luistert en van het nodige commentaar voorziet. Natuurlijk kan een rol voor bijzondere Nederlandse plekken niet ontbreken. Het draait in dit programma om Nederland.

De positiviteit en enthousiasme zorgen er voor dat je de mooie plekken van Nederland krijgt te zien

Na het bakken gaan Janny en André op onderzoek in Denkend Aan Holland
Bron: Omroep Max | Denkend Aan Holland

Janny en André hebben mij op een positieve manier verrast. Omdat zij als twee vrienden door Nederland gaan, heel ontspannen en enthousiast erin gaan. Waardoor het aanvoelt als jij als kijker samen met hen Nederland gaat verkennen. André van Duin hoeft hier niet al zijn kunsten te laten zien. Daarmee bedoel ik de ene na de andere grap te vertellen. De presentator en komiek laat met ‘Denkend Aan Holland’ een andere kant van zichzelf zien. Wat ik heel erg kan waarderen, niemand kan 24/7 grappen maken.

Janny van der Heijden is en blijft zichzelf. Zij zit vol met de nodige kennis en weet dat op een zo subtiel mogelijke manier aan André en de kijker te vertellen. Waardoor het niet heel geforceerd aan voelt. De beelden die je krijgt te zien weten de informatie nog beter over te brengen. Want Nederland heeft een hele hoop mooie plekken te bieden, want André en Janny waren zelfs verbaasd over de schoonheid van de Weerribben in Overijssel.

Mocht jij het programma ‘Denkend Aan Holland’ nog niet hebben gezien? Het is een perfect programma om op de late avond te gaan kijken. Het wist mij namelijk tot rust te brengen. Het ‘kneuterige’ en ‘oer-Hollandse’ gevoel van ‘Heel Holland Bakt‘ komt hier namelijk ook terug. Alsof Omroep Max dat bijna standaard bij de programma’s weet over te brengen. Je kan rustig kijken naar de mooie beelden, waardoor je verliefd kan worden op Nederland.

Latest Reviews

Ook interessant
Peter Andre – Mysterious Girl