Movie News

Jennifer Aniston speelt vrouwelijke president in Netflix serie ‘First Ladies’

Movie News

Actrice Jennifer Aniston naar de on demand dienst Netflix

Jennifer Aniston
Bron Femina.hu | Jennifer Aniston

Een aantal maanden geleden werd het nieuws al bekend gemaakt dat Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in een serie voor Apple zal gaan spelen. Daar weet zij al een hele hoop geld mee te verdienen. Toch is het niet genoeg en heeft zij een deal gemaakt met Netflix. Daar heeft zij een serie gepitcht en daar heeft de on demand wel oren naar.

Zeker nu de bekende Netflix origineel ‘House Of Cards’ waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen gaat beginnen. De serie waar Jennifer Aniston een hoofdrol in gaat spelen past in dat rijtje thuis. Nu weet ik niet of daar ook veel drama bij komt kijken, maar komedie zeker wel.

De rol van Jennifer Aniston zal de eerste vrouwelijke president zijn. Daar blijft het niet bij, want zij heeft een relatie met een vrouw. Je kent het gezegde: Achter iedere sterkte vrouw, staat een andere sterke vrouw. Naast een rol in de serie werkt Jennifer Aniston ook achter de schermen aan de ‘First Ladies’. Samen met een team van komedianten produceert zij de serie. Zoals Adam McKay, Will Ferrell, Jessica Elbaum en Betsy Koch.

Het is niet de enige Netflix film of serie waar Jennifer Aniston in te zien is. In de Adam Sandler film ‘Murder Mysterie’ zal zij een grote rol gaan vervullen. Zij zal waarschijnlijk de vrouw van Adam Sandler spelen. Wanneer zij op huwelijksreis zijn door Europa zijn zij getuige van een moord. Dat moet voor grappige momenten gaan zorgen. Daar ben ik een beetje huiverig voor, want de vorige Adam Sandler films waren niet allemaal goed qua kwaliteit.

Tig jaar geleden begon de carrière van de actrice in de populaire serie ‘Friends’. Sinds begin 2018 zijn alle seizoen te streamen bij dezelfde streamingdienst. Gaat Jennifer terug naar waar haar carrière ooit begon? Want naast de film voor de on demand dienst staan er alleen series gepland.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
In The New Mutants review kom je erachter of de visie van 20th Century Fox tot zijn recht komt
The New Mutants Review