Jingle Jangle Trailer

Kom direct in de stemming voor de feestdagen, met de Jingle Jangle trailer

Om de aankomende feestdagen goed te kunnen vieren, proberen de verschillende streamingdiensten je te binden. Tot op de dag van vandaag lijkt Hallmark de ene na andere mierzoete kerstfilm te lanceren. Die overigens te zien zijn bij Videoland. Daar lijkt dit jaar verandering in te komen, want Netflix komt voor het grote publiek. Om de rest voor te zijn is de ‘Jingle Jangle trailer’ gelanceerd.

Het verhaal speelt zich af in het levendige stadje Cobbleton, waar de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle heel bijzondere speeltjes bedenkt. Maar als zijn ogenschijnlijk betrouwbare stagiair zijn kostbaarste speeltje steelt, is het aan zijn pientere, creatieve kleindochter en een vergeten uitvinding om oude wonden te dichten en dat magische gevoel weer op te wekken

Voor vele lijkt de kerst nog heel ver weg te zijn, want eerst moet Halloween nog worden gevierd. Blijkbaar kan de kerst voor Netflix niet vroeg genoeg beginnen. De ‘Jingle Jangle trailer’ is één van de vier film trailer dat uit gaat komen. Bij deze familie film zijn alle boxen afgevinkt. Het talent voor en achter de schermen is van top niveau. Aan het eind van de trailer laat de streamingdienst zien welke mensen een prijs hebben gewonnen. Bijvoorbeeld Forest Whitaker, Keegan-Michael Key en Ricky Martin.

Van begin tot eind straalt de trailer top kwaliteit uit!

Dan kan Netflix de volgende boxen gaan afstrepen. Er is veel diversiteit te zien in de trailer, en dan ook in de film. Normaal gesproken zou een witte acteur de hoofdrol spelen. Dit keer is er gekozen voor een zwarte familie. Wat ik een hele grote stap in de goede richting vind. De kwaliteit van de productie is enorm, van de visuele effecten tot en met de decors en kostuums. Het straalt topkwaliteit uit! Ik zou zo naar dit dorp gaan om te kijken in de winkel.

Om een familie voor een lange tijd voor de buis te laten zitten, moet je tegenwoordig van goede huizen komen. Dat lijkt Netflix goed af te gaan. Want je krijgt namelijk een musical voorgeschoteld. Waaraan grote namen als John Legend, Philip Lawrence en Davy Nathan hebben gewerkt. Ben jij net als mij een persoon dat in november kan genieten van de kerst? Dan zit je bij Netflix aan het juiste adres. Want de film ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ is vanaf 13 november te streamen.

Latest Reviews