Bron: Independent Films & Filmdepot | John Wick 3

John Wick 3 Trailer

Keanu Reeves breidt de franchise uit met de John Wick 3 trailer

Keanu Reeves breidt de franchise uit met de John Wick 3 trailer
Bron: Independent Films & Filmdepot | John Wick 3

Als je de eerste twee ‘John Wick’ films hebt gezien, dan weet je dat het verhaal van de film niet direct het grootste plus punt van de uitgroeiende franchise is. Toch weet Keanu Reeves de film heel goed te verkopen en weet het de afgelopen jaren de films goed te verkopen. Zo goed, dat er een televisie serie van wordt gemaakt. Het derde deel komt eraan en dan kan een ‘John Wick 3 trailer’ niet ontbreken.

De eerste beelden van de film laten niet veel los over het verloop van de film. Want aan het eind van ‘John Wick 2’ wordt duidelijk dat er een aantal regels zijn overtreden. Waardoor John Wick er alleen voorstaat, en er staat een gigantisch geld bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd. Waardoor de andere criminelen de mogelijkheid zien om geld te verdienen.

De release van de film duurt nog een aantal maanden, want vanaf 16 mei draait de film in de Nederlandse bioscopen. Om duidelijk te maken dat het verhaal van de ‘John Wick’ franchise er wel toe doet, maar niet de boventoon voert. Het draait natuurlijk om de actie, maar vooral de bijzondere en kleurrijke locaties. Want de steden lijken in neon kleuren te zijn gehuld.

Halle Berry is back en dat is te zien in de John Wick 3 trailer

Halle Berry is back en dat is te zien in de John Wick 3 trailer
Bron: Independent Films & Filmdepot | John Wick 3

Dat wordt al heel snel duidelijk in de ‘John Wick 3 trailer’. Je ziet dat John Wick door verschillende straten en zelfs de woestijn rent om te ontkomen aan de andere criminelen. Toch heb ik de trailer meerdere malen op pauze gezet, omdat ik wilde zien hoe de locaties eruit zagen. Alleen is dat niet heel makkelijk, omdat de korte scenes achter elkaar zijn geplakt.

De makers kunnen niet alle actie scenes in de ‘John Wick 3 trailer’ verwerken, dan zou er niets meer over zijn voor de film. Plus dan kan je een hele hoop verklappen. Toch zit er wel degelijk een actie scene aan het eind van de trailer. Wat ik leuk vond, is dat Halle Berry in een grote film is te zien. Zij heeft banden met John en hebben een verleden. Daar komt de actie bij waar de honden ook een goede rol in spelen. Ik ben benieuwd naar he geheel en daar helpt de ‘John Wick 3 trailer’ bij.

Latest Reviews