Bron: Universal Studios & Filmdepot | Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again Trailer

Movie Trailers

Rowan Atkinson is terug in de ‘Johnny English Strikes Again’ trailer

Je kent de Engelse acteur Rowan Atkinson van zijn rol als Mr. Bean, maar hij is al twee keer eerder te zien als de wat klungelige geheime agent. Ik dacht dat er vrij recent nog een film was gemaakt, maar het tweede deel ‘Johnny English Reborn’ kwam in 2011 uit.

Na zeven jaar wordt het tijd dat de geheime agent terug keert in de vorm waar je hem van kent. Het verhaal van ‘Johnny English Strikes Again’ is zo eenvoudig als dat je ziet in de trailer. Johnny moet er voor zorgen dat de slechterik achter de grote lek wordt gestopt. Want alle identiteiten van de geheime agenten van het Verenigd Koninkrijk liggen op straat.

Johnny English Strikes Again
Bron: Universal Studios & Filmdepot | Johnny English Strikes Again

Alleen lijkt het erop dat Johnny English vandaag de dag niet meer op straat achter de slechteriken aan zit, maar een mogelijk nieuwe generatie aan het trainen is voor het belangrijke werk. Daarmee lijkt zijn indentiteit niet openbaar te zijn, en de enige die veilig aan de slag kan om het land en de agenten te redden. Of het ook verstandig is om hem met technische snufjes op pad te sturen is een andere vraag.

Het duurt nog even voordat je ‘Johnny English Strikes Again’ in de bioscoop kan gaan zien, want na de zomervakantie van dit jaar komt het uit. Zet 20 september alvast in de agenda. De tot nu toe televisie regisseur David Kerr heeft de eer om het derde deel te regisseren. Weet hij er een groot spektakel van te maken? Als ik van de trailer moet uit gaan is het hem tot zover goed gelukt. Wil jij liever een nieuwe Mr. Bean film zien of kijk jij er naar uit om ‘Johnny English Strikes Again’ in de bioscoop te gaan zien?

Latest Reviews