wordt de wereld enthousiast na het zien van de Joker final trailer?
Bron: © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved Photo Credit: Niko Tavernise & Filmdepot | Joker

Joker Final Trailer

wordt de wereld enthousiast na het zien van de Joker final trailer?

Achter de schermen is Warner Bros hard bezig om de superhelden film afdeling DC Comics weer op poten te krijgen. In de afgelopen jaren werden er een aantal succes gelanceerd, zoals ‘Aquaman’ en ‘Wonder Woman’. Met de ‘Joker final trailer’ hoopt Warner Bros de filmliefhebber en andere bioscoop ganger enthousiast te maken. Is dat gelukt? Je leest hier hieronder.

De op zichzelf staande ‘Joker’ film gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Toen een aantal maanden geleden de teaser trailer uitkwam, werd ik niet echt enthousiast. De beelden lieten een kleine preview zien van wat de film in oktober kan gaan tonen. Toch kon ik er geen verhaal of andere herkenbare elementen uit halen. Terwijl ik de superhelden films op de voet volg. De aanpak van Todd Philips is anders dan tot nu toe op beeld is getoond. Denk aan de iconische versie van Heath Ledger of de recente versie van Jared Leto.

Beide versies van de Joker laten iets anders zien. Daar komt Joaquin Phoenix bij. Alleen lijkt de ‘Joker final trailer’ dit keer voor een artistieke en hoogstaande versie te gaan. Waardoor ik denk dat een groep van fans het heel erg kan waarderen. Terwijl de boodschap en bedoeling van de film, bij de andere helft niet aankomt.

Er is een herkenbaar gezicht te zien in de trailer van Joker

wordt de wereld enthousiast na het zien van de Joker final trailer?
Bron: © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved Photo Credit: Niko Tavernise & Filmdepot | Joker

Zoals het verhaal van de film al doet vermoeden, laten de ‘Joker final trailer’ beelden zien dat het om het breken van de Joker gaat. Hij probeert zichzelf overeind te houden, alleen wordt door de mensen om hem heen niet gehoord of afgewezen. Wie ook in de laatste trailer is te zien, is Zazie Beetz. Je kan haar herkennen van haar rol in ‘Deadpool 2‘.

Nu duikt zij op als de mogelijke liefde van de aankomende slechterik. Als Sophie Dumond zal zij in de film te zien zijn. Als alleenstaande moeder heeft zij genoeg mee gemaakt. De maatschappij heeft haar, net zoals Arthur Fleck, aan de kant geschopt. Waardoor de twee personen steun bij elkaar vinden.

Voordat ik begon met het schrijven aan dit bericht, heb ik meerdere gekeken naar de ‘Joker final trailer’. Tot nu toe kan ik er niet super enthousiast van worden. Natuurlijk laat ik de film niet links liggen. Want als Warner Bros hiermee scoort, kan je Joaquin Phoenix ook opduiken in andere DC Comics films. Wat viel jou op in de final trailer van ‘Joker’? Laat het hieronder weten.

Latest Reviews

Ook interessant
De makers van Ready Or Not hebben er alles aan gedaan om de horror en komedie samen te laten werken
Ready Or Not Review