Bron: © 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Judy

Judy Trailer

De musical en theater icoon komt naar het grote scherm

Renee Zellweger kruipt in de Judy trailer in de huid van icoon Judy Garland

Renee Zellweger kruipt in de Judy trailer in de huid van icoon Judy Garland
Bron: © 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Judy

Als je van theater houdt of een homoseksuele man bent, zou je moeten weten wie Judy Garland is. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik weinig kennis heb van de legendarische actrice. Natuurlijk ken films als ‘The Wizard of Oz’ en ‘A Star Is Born‘, en de kleine hoeveelheid informatie dankzij ‘Rupaul’s Drag Race‘. Verder dan dat kom ik niet, daarom komt de ‘Judy trailer’ en film op een heel goed moment.

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

Ik vind het geweldig om Renee Zellweger in een andere rol te zien dan haar bekende Bridget Jones karakter. De afgelopen tijd wist zij een andere kant van zichzelf te laten zien met de Netflix serie ‘What If’. Waarin zij een mysterieuze en keiharde tante speelde. Met deze rol weet zij een vrouwelijke icoon naar het grote scherm te halen. Waardoor er eindelijk een film wordt gemaakt over beroemde actrice.

Het is tijd dat de jongere generatie kennis maken met Judy

Het is tijd dat de jongere generatie kennis maken met Judy
Bron: © 2019 WW Entertainment & Filmdepot | Judy

Nu had ik al toegegeven niet heel veel te weten over Judy Garland. Toch wist de ‘Judy trailer’ mij de nodige film beelden te tonen dat ik herkende. Zoals ‘The Wizard of Oz’. Daar komt bij dat Zellweger het voor elkaar krijgt om Judy op een hele goede manier neer te zetten. Zij heeft een studie gemaakt van de maniertjes van bewegen en spreken. Waardoor het heel overtuigend over komt.

Er zijn met mij vele generatie genoten die niet veel weten over Judy Garland. Nu kan de ‘Judy trailer’ en de film in november er voor zorgen dat er nieuwe fans bij komen. Vooral de tegenstrijdig heden zorgen er voor dat het een geloofwaardig verhaal is. Geen enkel persoon krijgt alles in zijn of haar schoot geworpen.

Judy moest er ook voor knokken en het nodige opgeven om haar carrière succesvol te houden. De muziek, Renee Zellweger en het verhaal spreken mij aan. Ik kan niet wachten tot dat de film 14 november in de Nederlandse bioscopen draait. Ben jij van plan om de film gaan bekijken? En was jij voor de ‘Judy trailer’ bekend met het werk van Judy Garland? Laat je reactie onder dit bericht achter.

Latest Reviews

Ook interessant
De nieuwe muziek van Sam Smith, Lauv en LAD is hier te horen