Jumanji 3 is officieel aangekondigd!

Dwayne Johnson maakte bekend dat Jumanji 3 er aan komt

Jumanji Welcome To The Jungle
Bron: Sony & Filmdepot

Het heeft een aantal maanden geduurd, maar Sony heeft via Dwayne Johnson bekend gemaakt dat ‘Jumanji 3’ er echt aan komt. Met andere woorden, beter laat dan nooit. De aankondiging van een vervolg op ‘Jumanji: Welcome To The Jungle’ had ik veel eerder verwacht.

Want het duurde even voordat het vervolg op de filmklassieker bekend werd voor het grote publiek. Samen met ‘The Greatest Showman’ waren zij de films die halverwege december en januari geld in het laatje brachten.

Het scoorde zelfs zo goed dat ‘Star Wars: The Last Jedi’ qua inkomsten onder ‘Jumanji’ kwam te staan. Daarom had ik verwacht dat Sony spoed achter ‘Jumanji 3’ zou zetten. Maar nee, twee maanden later maakt de filmstudio het bekend. Met ruim 1 miljard dollar als opbrengst hoopt Sony de franchise nieuw leven te hebben ingeblazen. Of alle hoofdrolspelers terug keren voor het derde deel is nog niet bekend.

Ik ga er van uit dat Dwayne Johnson sowieso terug keert omdat hij de eer had om het grote nieuws op Instagram bekend te maken. In een video vertelde de acteur dat alle kijkers van de film er voor hebben gezorgd dat ‘Jumanji: welcome To the Jungle’ de grootste film van de filmstudio tot nu toe is.

Verder is er geen nieuws bekend gemaakt. Waar je wel van uit kan gaan is dat de videogame op de één of andere manier weer terug komt. Gaat het spel transformeren naar de PS4 of naar een Sony smartphone? Als ik IMDB mag geloven keert de schrijver, Scott Rosenberg, van het meest succesvolste deel ooit terug om het script te schrijven.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
The Voice of Holland
Welke talenten gaan door naar de halve finale van The Voice of Holland