Bron: Copyright 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level Final Trailer

Laat Sony Pictures het achterste van haar tong zien met de Jumanji: The Next Level final trailer zien?

Disney en Sony Pictures nemen het aankomende december voor de tweede keer tegen elkaar op. Dit keer draait het niet om Spider-Man, maar om ‘Star Wars: The Rise of Skywalker‘ en de nieuwe ‘Jumanji’ film. Om er een schepje boven op te doen, lanceerde Sony Pictures de ‘Jumanji: The Next Level final trailer’. Om de fans en mogelijke bioscoop gangers voor te bereiden op wat er gaat komen.

Met dit alles werd ook de synopsis van de film bekend gemaakt. Waarbij een aantal oude bekende terugkeren op het scherm, zowel van ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ als bekende acteurs die al jaren mee gaan. Hieronder meer over de nieuwe ontwikkelingen van de film en trailer.

Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

De terugkerende ‘Jumanji’ gezichten zijn: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas. Zij zullen wederom de karakters van het spel zijn. Daarnaast zullen Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito hun intrede doen. Dat de twee wat oudere acteurs in de film te zien waren, hebben wij al kunnen zien in ‘Jumanji: The Next Level final trailer’. Dat werd in eerste teaser en trailer getoond.

De rem kan eraf met het derde deel in de Jumanji franchise

De rem kan eraf met het derde deel in de Jumanji franchise
Bron: Copyright 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Jumanji: The Next Level

Wat ik zo goed vind aan de makers van de film en natuurlijk de ‘Jumanji: The Next Level final trailer’. Is dat zij er voor kiezen om niet al te lang bij het verleden te blijven hangen. Het voorgaande deel wilde juist laten zien dat zij rekening hielden met van de klassieker uit de jaren ’90 had neergezet. Door zelfs een kleine verwijzing naar Robin Williams in de film te verwerken.

Nu kan de rem eraf en de makers kunnen zo hard gaan als dat zij zelf willen. Althans zich op een creatieve manier gaan uiten.  Door met nieuwe werelden en karakters te komen, wordt het geen uitgekauwd verhaal. De kans is klein dat het hele grote vergelijkingen heeft met de voorgaande films.

Zij hebben een oude generatie acteurs benaderd om een rol te spelen in het geheel. Wat voor de nodige humor kan gaan zorgen. Zeker als het om generatiekloven gaat. Daar kan genoeg over geschreven worden. Dan zijn er mensen die als een niet voor de hand liggende karakter in het spel te zien zijn. Door Bethany als een paard in het spel te laten zien, vond ik een geweldige zet.

Dit kan wederom een grote concurrent voor ‘Star Wars’ worden. De fans van het eerste uur lijken hun rug naar Lucasfilm te hebben gekeerd. Daarbij kan een groter publiek instappen met de nieuwe ‘Jumanji’ film. De humor, toon en mogelijk verhaal spreken mij heel erg aan bij de ‘Junamji: The Next Level final trailer’. Nu is het wachten tot dat Sony Pictures de film in Nederland lanceert. Vanaf 12 december kan je de film in de bioscoop gaan zien.

Latest Reviews