Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom Final Trailer

Movie Trailers

De nieuwe beelden zijn te zien in ‘Jurassic World: Fallen Kingdom Final Trailer’

Jurassic World: Fallen Kingdom
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Jurassic World: Fallen Kingdom

Meer nieuwe beelden krijg je niet meer te zien voordat het tweede deel van Jurrasic World in de bioscoop draait. Vanaf 7 juni kan je de film in de bioscoop gaan zien. Maar wat laat de ‘Jurassic World: Fallen Kingdom final trailer’ zien? Want tot nu toe was er weinig bekend gemaakt over het verhaal van de film.

Maar nu is er niets meer over van het pretpark waar je in het eerste deel nog een bezoek aan bracht. Alleen zijn de dinosaurussen er nog wel. En Owen, Chris Pratt, wilt de dino Blue daar niet achter laten en hoopt hem te kunnen redden voordat de vulkaan uit gaat barsten. Maar er is meer wat voor gevaar kan zorgen. En dat zie je terug in de ‘Jurassic World: Fallen Kingdom final trailer’.

Het is niet gek dat de final trailer nu is uitgebracht. Want aankomende week gaat de Marvel film ‘Avengers: Infinity War’ in premiere. De verschillende studio’s willen daar maar al te graag een trailer voor zetten. Zodat jij naar de andere film komt kijken in de bioscoop.

Jurassic World: Fallen Kingdom Final Trailer
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Jurassic World: Fallen Kingdom

Een aantal oude bekende keren terug. Niet alleen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard komen terug maar ook de acteurs die in de ‘Jurassic Park’ films zaten: Jeff Goldblum en BD Wong. Wat ook terug lijkt te komen is dat er in iedere film een dinosaurus op staat die sterkte, groter en nog enger is.

Dat lijkt bij ‘Jurassic World: Fallen Kingdom ook het geval te zijn. Ik kijk er naar uit om de gehele film in de bioscoop te zien. Zeker omdat regisseur J.A. Bayona heeft gekozen voor een donkere look. Niet alleen met de horror maar ook met de filter dat over de film ligt.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Latest Reviews