Wie is de Mol Review

Dit zijn de kandidaten Wie Is De Mol 2018

Ze zijn bekend gemaakt, de kandidaten Wie Is De Mol 2018!

Het is de tijd van het jaar dat de malloten gaan speculeren over wie er mee doet aan het mateloos populaire programma. Maar wie zijn de kandidaten Wie is de Mol 2018? Gisteravond had de Avrotros tijd ingekocht bij NPO1 voor het programma, maar de vraag was hoe de tijd in zou worden gezet. Er kon van alles gebeuren, een andere presentator, het programma zou gaan stoppen of zouden de kandidaten bekend worden gemaakt.

De die hard fans wisten natuurlijk direct wat er zou gebeuren. De kandidaten Wie is de Mol 2018 werden bekend gemaakt. En ik wil de kandidaten of moet ik zeggen de bn’ers die zich opofferen voor het programma met je te delen. Dit zijn de 10 bekende Nederlanders die vanaf 6 januari 2018 (om 20.30 uur) het antwoord op de volgende vraag willen weten: Wie is de Mol?

De kandidaten Wie is de mol 2018
Bron: Facebook Avrotros / Wie Is De Mol

Dit zijn de kandidaten Wie Is De Mol 2018 (van links naar rechts)

Stine Jansen

De Deens-Nederlandse filosofe en publiciste kwam voor haar eerste verjaardag naar Nederland omdat haar vader daar werk vond. Zij studeerde literatuurwetenschappen (cum laude afgestudeerd) en filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. In de tien minuten dat zij als kandidaat bekend werd gemaakt, vertelde zij wat haar eventuele strategie zou zijn. Stine gaat stilletjes observeren wat er om haar heen gebeurd om zo te zien wie de eventuele Mol zou kunnen zijn.

Emilio Guzman

In het dagelijks leven is Emilio Guzman stand-up komediant en cabaretier en staat avond aan avond op het podium. Dat doet hij sinds 2003 als onderdeel van de Comedy Train. Ik denk dat Emilio één van de smaakmakers van de groep gaat zijn. Een belangrijke rol om alle aandacht te krijgen, daar heeft hij nu ook al mee te maken. Een goede dekmantel om een eventuele Mol te zijn.

Simone Weimans

Tegenwoordig is Simone Weimans bekend van als presentatrice van het NOS Journaal. Daar is zij bijna dagelijks te zien. Het is niet voor het eerst dat een presentator van het NOS Journaal mee deed. Eerder wilde de NOS het niet hebben omdat je als nieuwslezer een ‘meningloze’ kijk op de wereld zou moeten hebben. Ik vind het juist heel erg leuk om te zien hoe Simone het gaat doen tussen de andere kandidaten Wie is de Mol 2018. Want zoals zij zelf aangaf: ‘ik zit met mijn werk dichtbij de waarheid, dat kan ik tijdens het spel goed gebruiken. En ga misschien wel dichtbij de leugens zitten of de waarheid een klein beetje verdraaien’.

Jan Versteegh

De BNN-Vara presentator is al een aantal jaar een vast gezicht bij de zender. Hij houdt van spelletjes en kan de eventuele tactieken gaan gebruiken tijdens het spel Wie Is De Mol. Voordat Jan op de televisie te zien was, gaf hij gymles op een school. Kan hij het fysieke en het mentale op een goede manier gebruiken als speler, of Mol? Hij is één van de kandidaten Wie Is De Mol 2018 die je in de gaten moet houden.

Olcay Gulsen

De modeontwerpster heeft haar imperium opgebouwd en doet tegenwoordig steeds meer op televisie. Zij maakt items voor RTL Boulevard en komt daar heel grappig over op beeld. Zij heeft een bepaalde humor die ik heel erg kan waarderen. Onderschat Olcay niet, want het is een slimme dame. De charmes kunnen goed gebruikt voor tegenover de andere kandidaten Wie Is De Mol 2018. Zo goed, dat zij een eventuele mol zou kunnen zijn?

Bella Hay

Als dochter van Barry Hay heeft Bella Hay de klappen van de zweep, die het medialandschap met zich mee brengt, van dichtbij mee gekregen. Zij is één van de verassende kandidaten Wie Is De mol 2018. Bella is druk bezig met haar muziek, en samen met Chris Kuhlen vormt zij het duo Tears & Marble. Ik ken haar niet, en heb haar tot nu toe niet op de televisie gezien. Maar kan niet wachten om haar te ‘leren kennen’ in het programma.

Jean-Marc van Tol

Creatieveling en tevens bekend van de populaire tekeningen Foppe en Sukke, Jean-Marc van Tol is de underdog van Wie Is De Mol 2018. Hij kan voor een groot deel van de kijkers onbekend zijn en dat is een plus punt. Zo weten mensen niet hoe je bent in het dagelijks leven. Maar kan je toch de informatie delen die je kent. Ik ben heel nieuwsgierig naar zijn inbreng en denk dat hij één van de lievelingskandidaten kan gaan worden.

Ruben Hein

De muzikant van de groep is dit jaar Ruben Hein. Tijdens het introductie filmpje van afgelopen zaterdag gaf hij aan niet heel tactisch te zijn in zijn handelen. Dit kan een groot nadeel zijn voor hem en een positieve eigenschap voor de mol. Want voor je het weet sta je schaakmat en moet je het eerste de beste vliegtuig naar huis pakken. Ik denk dat hij één van de sfeermakers van de kandidaten Wie Is De Mol 2018 is. Begin januari begint het nieuwe seizoen van het spelprogramma.

Loes Haverkort

Actrice Loes Haverkort komt over als een pittige dame, maar dat geeft zij een klein beetje toe tijdens de introductie. Zelf zegt zij best veel geduld te hebben maar wanneer het op is, dan maakt zij duidelijk dat er wat moet gebeuren. Ik hoop dat je dat terug gaat zien tijdens de opdrachten, maar vooral bij de complotten en gesprekken met andere kandidaten Wie Is De Mol 2018.

Ron Boszhard

Presentator van onder andere Bommetje XXL wilt al jaren mee doen aan Wie Is De Mol. Nu is het eindelijk zover. Heeft hij de ere rol van Mol gekregen? Het lijkt alsof Ron heel berekend kan zijn in zijn opmerkingen en reacties. Of dat klopt ga je zien in het nieuwe seizoen.

Latest Reviews

Ook interessant
Box office week 35 – De zomer is echt voorbij