Rupauls Drag Race review

Karen from Finance de drag queen uit Australië

Ontmoet de online beroemde drag queen Karen from Finance

Komedie queen Karen from Finance is door andere queens al wereldberoemd. Zij werd door een aantal Rupaul’s Drag Race queens getiteld als de meest grappige naam die je als drag queen zou kunnen hebben.
Nu waren Katya en Trixie Mattel aan het grappen, maar Karen from Finance blijkt te bestaan. En zij komt uit Australië.

Vander Von Odd laat horror regelmatig terugkomen

Het karakter en komedie queen werd geboren voordat zij naar een gala ging. Toen zij naar een feest ging met een aantal vrienden, gingen zij tweedehands jurken halen. Het waren retro jurk uit de jaren ’80.
Iedere jurk had haar eigen verhaal en de jurk zou van een eenzame en wat zielige dame Karen zijn. En zou werkt op de Finance afdeling van een groot bedrijf.
Het balletje begon daarmee te rollen en anno 2017 reist zij de hele wereld over om op te treden.

Er kan veel geregeld worden door Karen from Finance


Wat Karen from Finance voor elkaar kreeg was dat op de avond dat Rupaul’s Drag Race en All Stars werd uitgezonden het direct word uitgezonden in het café waar zij grotendeels te vinden is.
Eerst ging het op een illegale manier, voordat zij een mega bedrag zou moeten betalen aan de kabel maatschappij is Karen gaan onderhandelen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en heeft zij een deal gesloten zodat de Australische fans van Rupaul’s Drag Race samen met haar naar de aflevering kunnen gaan kijken.

Voor veel fans en waarschijnlijk andere drag queens zou Karen from Finance het heel goed doen in een seizoen van Rupaul’s Drag Race. Zelf zou zij na Courtney Act heel graag mee willen doen aan het televisie programma. Helaas kan dat niet, want dan zou zij een green card moeten aanvragen. Mocht zij alsnog mee willen doen dan zou Karen moeten verhuizen naar Amerika.

Als je naar een optreden van Karen gaat, bereid je voor op veel hysterie. Een act waarbij de muziek van verschillende nummers bij elkaar geplakt zijn. Maar vooral heel veel humor, en Karen from Finance laat een stukje ‘persoonlijkheid’ zien van kantoor.

Latest Reviews

Ook interessant
D23 Expo: Disney Plus
D23 Expo: Disney Plus News