Christmas-Music

Top Kerst nummers van Lisa Lois, Pleun en Caro Emerald

De Nederlandse zangeressen Lisa Lois, Pleun en Caro Emerald zorgen voor top kerst nummers

Je kent de kerst nummers die je jaarlijks in je afspeellijst hebt staan of voorbij hoort komen op de radio. Daar horen een aantal nummers bij die van Nederlandse bodem komen. Ik heb het over de kerst nummers die Lisa Lois, Pleun en Caro Emerald recent uitbrachten. Lees hieronder wat er vernieuwd aan de nummers zijn en zet ze daarna heel hard aan!

Heb je na het horen van deze kerst nummers niet genoeg gehad? Geen probleem, want op de Christmas pagina vindt je mee kerst muziek van de wat recentere tot de klassiekers die je kan gaan beluisteren. Daarnaast vindt je er ook kerstfilms en andere kerst gerelateerde berichten. Als je een fan bent van de feestdagen moet je daar zeker een kijkje gaan nemen.

Lisa Lois – A Little Bit Of Christmas

Lisa Lois - A Little Bit Of Christmas - NLse kerst nummers
Bron: Nieuweplaat

Het is al even geleden dat de single ‘Silhouette’ uit kwam. Het wordt tijd er een nieuwe hit op Lisa Lois haar naam komt te staan. Het kerst nummer ‘A Little Bit Of Christmas’ is een grote kans hebber. Het is een moderne twist op de typische kerst nummers die je jaarlijks terug hoort komen.

Toch heeft het alle elementen die in de klassiekers zijn verwerkt. Een catchy beat, kerst bellen en het refrein is na een aantal keer te hebben gehoord, heel herkenbaar. Lisa Lois zingt in het nummer over dat het niet gaat om de cadeaus  maar dat je samen bent met diegene om wie je geeft. Een goede kerst gedachten.

Pleun – Christmas Is Waiting

Pleun - Christmas Is Waiting
Bron: Spotify

Het is nog geen jaar geleden dat Pleun de talentenjacht The Voice of Holland won. Toch heeft zij een kerst nummer op haar naam. Iets waar vele zangers en zangeressen jaren lang mee kunnen scoren. Sinds het winnen van het programma weet Pleun het voor elkaar te krijgen om in de spotlight te blijven staan. Met de singles, haar liefdes leven of een gast optreden in het programma Oh Wat Een Jaar.

Pleun gaat voor een relaxte vibe die je direct krijgt bij het horen van de eerste drie seconden. En het is een match dat heerlijk klinkt. Een nummer dat geschikt is om tijdens de kerst op de achtergrond op te zetten. Of als je zin hebt om met je geliefde te gaan schuifelen.

Caro Emerald – Something For Christmas

Caro Emerald - Something For Christmas
Bron: TeamFM

Het is niet de eerste kerst single dat Caro Emerald uitbrengt. In 2011 bracht zij samen met Brook Benton de single ‘You’re All I Want For Christmas’ uit. In verschillende interviews liet de zangeres weten wel interesse te hebben in het opnemen van een kerst album. Afgelopen vrijdag kwam het zelf opgenomen nummer ‘Something For Christmas’ uit. Met het nummer wilt zij het jazz gevoel mengen met een knipoog van Marilyn Monroe. Dat lukt aardig wanneer je van de koude kerstdagen een warme lente dag wilt maken. Toch gaat het nummer over verschillende kerst cadeaus.

Samen met het Metropole Orkest heeft Caro Emerald het opgenomen. Het resultaat mag er zeker zijn. En als daar een vervolg op komt in de vorm van een kerst album vol met kerst nummers. Kan da geregeld worden voor volgende kerst?
Het is niet het enig kerst nummer dat afgelopen vrijdag uitkwam. Op de extended play MO x Caro Emerald staat een instrumentaal kerst nummer ‘Little Snowflake’.

Latest Reviews