Christmas Blog

Deze kerstspecials mogen van mij gemaakt worden

Deze televisie, films en on demand entertainment mogen van mij een kerstspecial krijgen

Wat de televisiezenders, films maar ook on demand heel erg van houden is om van een populair programma etc. een kerstspecial te maken. Er is veel te vinden en er komt nog veel aan als het daarom gaat. Dat een andere keer. Deze week wil ik een aantal bekende films en andere entertainment in de spotlight zetten die een kerstspecial nodig hebben. Niet dat de makers meteen denken dat het moet gebeuren. Lees snel verder om te lezen waarom ik de films, programma’s een kerstspecial waardig vind.

Televisie kerstspecials van The Voice of Hollands & Heel Holland Bakt

Rond de feestdagen ligt de televisielandschap op z’n gat. De gebruikelijke programma’s zijn voor even in de ijskast gezet. Toch is er in het verleden wel geprobeerd om een variatie uit te zenden. Dat zou ik graag terug willen zien. Mensen vinden het leuk om naar de bekende programma’s te kijken. Alleen is er dit keer een twist. The Voice of Holland heeft wel eens een ‘kerst-achtige’ aflevering uitgezonden. Waar er tijdens de live show minimaal één kerstnummer werd gezongen. Ook heeft Heel Holland Bakt dat gedaan met een mini serie gericht op de feestdagen.

Wat mij betreft direct terug brengen, zo ben je in de stemming voor de feestdagen of in dit geval de kerst. Zo kan ik nog een aantal programma’s met een kerst versie op de buis brengen. Zoals: ‘Wie Ben Ik’, ‘Extreme Home Makeover’, ‘Celebrity City Trip’, ‘ Zou jij gaan kijken naar kerstspecials van bijvoorbeeld The Voice of Holland of Heel Holland Bakt?

Bekende film franchises verdienen verschillende kerstspecials

Een aantal bekende film maatschappijen zijn al bezig met het uitbrengen van kerstspecials. Zo zijn Pixar en Dreamworks al bekend met de verschillende specials. Ik zou willen dat het meer gebeurd want nu zijn er maar een aantal specials bekend. Je kan er zoveel mee. Het hoeft niet direct op het grote scherm getoond, zet het online of zendt het op één van de televisie zenders uit. De lijst met animatie studio’s is groot en Illumination Entertainment, Pixar, Disney Animation, Blue Sky en Dreamworks kunnen prima één of meerdere kerstspecials maken.

Daar blijft het niet bij want als je naar de bekende superhelden films kijkt weet je dat er ‘end credit scenes’ worden gemaakt. Er wordt op verschillende manieren naar gerefereerd naar de strips of naar een film dat in de toekomst uit gaat komen. Ik zou het heel erg leuk vinden als je The Avengers, Justice League of andere superhelden samen aan het kerst diner ziet. Of dat er een probleem is met een kerstboom uitzoeken. Niet heel heftig of gevaarlijk maar vooral grappig en leuk om naar te kijken.

Heb jij programma’s of films die een eigen kerstspecial verdienen? Laat het hieronder achter.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Izzy Bizu – White Tiger (Gio Gato’s RMX)