Kijk on demand naar deze throwback thursday series

On demand diensten Netflix en Videoland laten je terug in de tijd gaan met deze throwback thursday series

Netflix en Videoland lanceren om de haverklap een nieuwe serie of film. Je moet veel uren voor het scherm zitten om het allemaal bij te kunnen houden. Je kan het ook wat rustiger aan doen, want er staan een heleboel throwback thursday series online. De series waar je het met vrienden en familie over kan hebben, omdat de series een tijd geleden op televisie te zien waren. De kans is groot dat iemand ze heeft gezien.

Lie to Me – Netflix

Lie To Me was een crime serie die van 2009 tot en met 2011 werd uitgezonden. Na het derde seizoen werd de stekker uit de serie getrokken. Daarmee kwam voor mij een geliefde serie aan zijn einde. Gelukkig hoef ik niet helemaal afscheid te nemen van Lie to Me, want Netflix heeft deze Throwback Thursday serie in de catalogus staan.

Lie to Me draait om het team dat met Dr. Cal Lightman werkt. Van moorden tot grote rampen. Wat Cal Lightman gebruikt is de uitdrukkingen van diegene die erbij betrokken zijn. Tijdens de ondervragingen weet hij of je liegt. Want je gezicht zou op de verschillende prikkels en emoties reageren.

Kees & Co – Videoland

Vanaf 1997 zond RTL4 het komedie programma Kees & Co uit. De serie waar Simone Kleinsma en Rik Hoogendoorn de ouders van twee kinderen spelen. Samen vormen zij een doorsnee gezin, en zij proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Dit lukt aardig alleen komt het gezin in vreemde of grappige situaties terecht waarbij Kees, gespeeld door Simone Kleinsma, alles zo goed mogelijk te regelen.

Het was een iconische serie toen het werd uitgezonden. In 2006 kwam er een einde aan de serie, en dat vond ik heel erg jammer. Als RTL4 een nieuw seizoen zou aankondigen zou ik heel enthousiast worden. Videoland heeft de throwback thursday voor je klaar staan. Een tijd geleden ben ik de serie terug gaan kijken. Het was lachen geblazen!

Star Trek – Netlix

Tegenwoordig wordt de Star Trek franchise in de bioscoop getoond. Netflix gaat de nieuwe serie uitzenden, alleen begon het in 1966 met de Star Trek Original series. NBC zond drie jaar lang de serie uit, die vandaag de dag niet meer mee zou kunnen met de techniek. Maar heeft onder de fans een cult status bereikt. De zender merkte in de jaren erna dat de populariteit toe nam.

Tot nu toe zijn er vijf nieuwe series en elf films gemaakt die met Star Trek franchise te maken hebben. Daarmee staat het in de Guinness Book of Records omdat het de serie de meeste spin-offs heeft. Netflix heeft de throwback thursday klaar staan, en de andere series staan ook online.

Baantjer – Videoland

Appie Baantjer schreef een hele hoop crime boeken waar hij zijn ervaringen als rechercheur van zich af schreef. RTL wilde daar een serie van maken en dat scoorde. Vanaf 1995 werd de serie uitgezonden en een hele hoop bekende Nederlanders hadden de eer een gastrol te spelen. En wel als lijk. Na twaalf seizoenen was de koek op en nam Nederland afscheid van de Cock met C-O-C-K.

Je kent de Cock van zijn vreemde behoefte om zijn naam te spellen wanneer hij zich voorstelde. Wanneer de rechercheur samen met Fledder in het café kwam of thuis kwam gooide hij zijn hoedje op de kapstok. Er zat een vaste formule in de serie dat begon bij de ontdekking van het lijk tot aan de slotscène in het huis van De Cock.
Op Videoland staan de twaalf seizoenen klaar een ideale throwback thursday serie om te gaan kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Christmas Entertainment
Wat draait er met kerst in de bioscoop? [8 weken tot Kerst]