Kijk met T10MO terug op een muzikaal 2017

T10MO bijt het spits af met het terugblikken op een muzikaal 2017

Het terugblikken naar het muzikale jaar kan beginnen. Het is begin december en dat betekend dat de verschillende mashups en megamix-en je om de oren vliegen. Heel veel deejays hopen te gaan scoren en dat hoopt T10MO ook. Hij lanceerde 30 oktober de megamix die mijn aandacht al snel trok. Hij weet met zijn Hits Of 2017 meer dan honderdvijftig nummers in iets meer dan tien minuten te proppen.

Het klinkt alsof ik de megamix van T10MO niet kon waarderen, het tegendeel juist. Want het laat heel goed zien en horen hoe divers de populaire muziek van tegenwoordig is. Een aantal vaste hits hoor je voorbij komen. Zo is Pink goed vertegenwoordigd maar haar comeback single ‘What About Us‘. En Katy Perry haar ‘Swish Swish’ single is ook te horen. De comeback queen Taylor Swift mag zeker niet ontbreken, en verwacht dat je haar in de komende mashups van 2017 heel vaak terug gaat horen en zien.

Herken jij de 150 nummers die T10MO in de 2017 mashup heeft gestopt?

Ik kan alle honderdvijftig nummers hier voorbij laten komen. Maar je kan zelf beter gaan luisteren. De komende weken ben ik van plan om een aantal hele goede 2017 mashups te gaan delen. Zodat jij kan terugblikken naar de muziek zonder dat je uren naar de muziek van 2017 zit te luisteren. Heb jij een nummer gemist van de T10MO 2017 mashup? Laat het hieronder weten.

T10MO is geen deejay die net komt kijken. In 2011 begon hij met het mixen van verschillende singles en muziek. Dat begon te scoren op Youtube en daar buiten. Hij maakt het hele jaar door remixen, mashups en megamixen van artiesten en populaire singles. Zo maakte hij het afgelopen onder andere een zomerse mashup van ‘Despasito’ met een aantal andere singles die rond de zomer uitkwamen. Ga naar zijn Youtube kanaal om alle video’s die hij tot nu toe heeft gemaakt te bekijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Laura Clery maakt haar eigen comedy