Kin Trailer

Movie Trailers

Summit en Lionsgate lanceren de de ‘Kin trailer’ met onder andere Zoë Kravitz en James Franco

Kin Movie Poster
Bron: IMDB & Summit | Kin

Het lijkt erop dat Summit, onderdeel van Lionsgate flink bezig is met het investeren in nieuwe films. Vanaf 6 september is in Nederland te zien in de bioscoop. De eerste officiële ‘Kin trailer’ is gelanceerd. Waar je een aantal bekende gezichten voorbij ziet komen.

De heren Jonathan Baker en Josh Baker zijn opkomende schrijvers en regisseurs. Sinds 2012 werken zij samen en hebben in 2014 de korte film ‘Bag Man’ geschreven en geregisseerd. Waarbij een jonge uit de drukke stad New York gaat. Maar de reden waarom hij dat doet, en wat hij mee neemt later duidelijk wordt. Met de film dat later dit jaar uit komt hebben zij de eerste volledige bioscoop film gemaakt. Het scenario is geschreven door Daniel Casey.

Als je naar de ‘Kin trailer’ kijkt zie je dat er een grote science-fiction factor in zit. Toch moet het volgens de heren een bloedstollende misdaadthriller zijn. Een onverwachte held wordt achtervolgd door een wraakzuchtige crimineel en een bende buitenaardse soldaten. En hij moet samen met een onlangs vrijgelaten ex-gevangene en zijn geadopteerde tienerbroer op de vlucht met een wapen. Waar niemand echt van zou weten waar het vandaan komt.

Kin Trailer
Bron: IMDB & Alan Markfield | Kin

Met het zien van de ‘Kin trailer’ zie je bekende acteurs in beeld komen

De bekende acteurs die je in de ‘Kin trailer’ ziet zijn Zoë Kravitz, James Franco. Maar ook Jack Reynor, Carrie Coon en Dennis Quaid. Een nieuw gezicht is dat van Myles Truitt. Hij speelt de hoofdpersoon Eli in de film. In 2017 was de acteur te zien in een aantal televisie series. Dit jaar zet hij de eerste grote stappen in de filmwereld met ‘Kin’ en ‘Dragged Across Concrete’. Waar hij met onder andere Mel Gibson in te zien is.

Na het zien van de ‘Kin trailer’ denk ik dat dit een hele interessante film gaat zijn wanneer het uit komt. Toch zal zich moeten gaan bewijzen want de effecten moeten heel goed zijn. En de band tussen Eli en zijn stiefbroer moet goed worden uitgelicht. Zodat je als kijker investeert en mee kan huilen en lachen wanneer er iets op het scherm gebeurd.

Latest Reviews

Ook interessant
Leuke manieren om je huis in kerstsfeer te krijgen, als je lui bent aangelegd