Kiss Me First Trailer
Bron: Netflix | Kiss Me First

Kiss Me First Trailer

De on demand dienst Netflix lanceert de Kiss Me First trailer, waar VR een grote rol in speelt

Kiss Me First Movie Poster
Bron: Netflix | Kiss Me First

Over een niet al te lange tijd lanceert Netflix een nieuwe serie dat over de samensmelting van de digitale- en de echte wereld gaat. Met de ‘Kiss Me First trailer’ laat de on demand dienst goede indruk achter. Want wat kan je vanaf 29 juni gaan streamen? Als je naar de verschillende afbeeldingen kijkt lijkt het een serie dat is gebaseerd op de maskers/helmen die worden gedragen door Daft Punk. Maar daar heeft de serie niets mee te maken.

Het verhaal dat niet duidelijk wordt na het zien van de ‘Kiss Me First trailer’ is dat Leila, een eenzaam zeventien jarig meisje. Zij is verslaafd aan een fictief online spelsite Agora. Op de website ontmoet zij Tess, een cool en zelfverzekerd feestbeest met een groot geheim. In de echte wereld worden zij vrienden, maar op een gegeven moment verdwijnt Tess van de aardbodem.

Kiss Me First Trailer
Bron: Netflix | Kiss Me First

Wat Leila wilt doen is op zoek gaan naar haar vriendin in de digitale wereld. Maar wanneer zij daar voor een lange tijd aanwezig is, weet Leila het voor elkaar te krijgen om het mysterie achter de verdwijning te ontcijferen. Je krijgt te zien hoe de twee werelden samen lijken te komen. En dat acties in de digitale wereld consequenties hebben voor de echte wereld.

De Kiss Me First trailer heeft veel vergelijkingen met de film van Steven Spielberg

De ‘Kiss Me First trailer’ is veel belovend. Alleen ben ik benieuwd in welke op zicht de serie zich los weet te maken met de vergelijkingen die al snel boven komen drijven. Want als je de beelden hebt gezien kan het niet anders dat een vrije recente film van Steven Spielberg in je hoofd poppen. Ik heb het natuurlijk over ‘Ready Player One’.

Kiss Me First Trailer
Bron: Netflix | Kiss Me First

Het grote verschil tussen beide is dat de serie een stuk langer duurt. Daarnaast zie je in de ‘Kiss Me First trailer’ dat er niet zoveel cameao’s en easter eggs in zitten dan bij de film. Daar heeft Netflix het budget niet voor. En het wilt op zichzelf staan. Waar ook op wordt gehint door de foto’s en de titel is dat er een lesbische relatie is geschreven. Vanaf 29 juni kan je zien of de vergelijkingen en of hints daar ook naar leiden.

Latest Reviews

Ook interessant
Energieboost Music
HMS Morris – Arth