Bron: Netflix | Klaus

Klaus Trailer

Netflix brengt de 2D animatie terug met de Klaus trailer

Netflix brengt de 2D animatie terug met de Klaus trailer
Bron: Netflix | Klaus

Met de nieuwe streaming diensten op komt, moet Netflix alle zeilen bij zetten. Zodat zij de nummer één op streaming gebied blijven. Wat de streamingdienst nu gaat doen, is groot inzetten op bepaalde feestdagen. Zo wordt er al flink geïnvesteerd voor Halloween, maar vergeet de kerst niet. Om jou interesse te wekken, is de ‘Klaus trailer’ uitgekomen.

Een animatie film dat is gemaakt door de makers van de ‘Despicable Me‘ franchise. Als je de beelden hebt gezien, dan valt één ding op. Je gaat terug naar de klassieke animatie, namelijk 2D. Tegenwoordig wordt alles in 3D animatie uitgebracht, waardoor de ‘Klaus trailer’ bij mij voor een nostalgisch gevoel zorgt. De animatie staat op zichzelf en ziet er prachtig uit. Je krijgt niet zoveel details als met 3D animatie, toch ziet het er heel rijk en sfeervol uit.

Wanneer Jesper zich onderscheidt als de slechtste student van de postacademie, is hij gestationeerd op een bevroren eiland boven de poolcirkel, waar de ruziënde bewoners nauwelijks woorden uitwisselen, laat staan letters. Jesper staat op het punt op te geven wanneer hij een bondgenoot vindt in lokale leraar Alva, en ontdekt Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze onwaarschijnlijke vriendschappen keren terug naar Smeerensburg en smeden een nieuwe erfenis van genereuze buren, magische overlevering en kousen met zorg aan de schoorsteen.

De makers van Klaus willen een breed publiek aanspreken

De makers van Klaus willen een breed publiek aanspreken
Bron: Netflix | Klaus

Wat ik heel goed vindt, is dat de makers er voor hebben gezorgd om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Normaal gesproken staat de kerst centraal. Waarin de kerstman een hele grote rol heeft. Denk aan de andere Netflix kerst film: ‘The Christmas Chronicles‘.

Wat toevallig door de zelfde makers als de nog te lanceren animatie film is gemaakt. Dit wordt er niet specifiek gesproken over de kerst, maar over cadeau’s die worden bezorgd. De kerstman heeft wel een rol, maar heeft niet de bekende naam. Ook al zijn de aanwijzingen en manieren overduidelijk hetzelfde.

Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat, dat vanaf 15 november te zien is bij Netflix. Je kan extra vroeg beginnen met het vieren van de kerst. De Nederlandse trailer is er ook, klik op de link om te horen welke acteurs er in de film te horen zullen zijn. In de Engelse ‘Klaus trailer’ zijn niemand minder dan Jason Schwartzman, Rashida Jones en J.K. Simmons te horen.

Latest Reviews

Ook interessant
Zwaar Verliefd Trailer