Klez – Ain’t Nobody’s Fool

Luister naar de new soul en retro pop single Ain’t Nodody’s Fool van Klez

Klez new single

De single ‘Ain’t Nobody’s Fool’ is gelanceerd door de platenmaatschappij Sound x3 Records. Zanger Klez laat hiermee de new soul en retro pop samen komen en doet denken aan de glorie dagen van Motown. Wat je ook een klein beetje terug hoort in het nummer is een unieke interpretatie van de indie pop. Toen de single gemaakt was liet Brain Lucey, een bekende producer en ‘audio guru’, weten dat hij de single had goed gekeurd. Een goed teken voor Klez. Want de Brain had samen gewerkt met The Black Keys en Arctic Monkeys.

Het blijft dit jaar niet alleen bij de eerste single ‘Ain’t Nobody’s Fool’. Want Klez heeft zijn tweede EP ‘Old Soul New World’ gemaakt en is klaar om uitgebracht te worden. Het wordt swingen dit najaar want de single komt binnenkort uit. Hier kan je al een voorproefje krijgen van de EP. Er wordt gesproken dat Klez een combinatie van artiesten is: Hozier en Son Little.

Klez stond op grote podia festivals en liet een groot publiek zijn muziek horen


De fans hebben Klez goed gesupport en daardoor is hij afgelopen april op tour geweest in Scandinavië. Daar liet hij horen wat hij kon bij radiostations, clubs en universiteiten.
Omdat zijn muziek daar goed werd opgepakt kreeg hij een plek bij Live At Heart om zijn muziek te laten horen. Het is de grootste festival van Scandinavië en daarmee pakte hij een groot publiek.
Weer terug gekomen in Amerika bleef het niet bij een optreden in Scandinavië. Want hij stond op verschillende festivals in Californië.

Voordat Klez überhaupt op grote podia stond zat hij muziek te luisteren die zijn familie in de collectie had zitten. Hij luisterde naar Sam Cooke, Marvin Gaye en Stevie Wonder. Daar bleef het niet bij want zijn familie had ook een grote collectie muziek instrumenten. Klez leerde in zijn jeugd om op de verschillende instrumenten te bespelen.

Ollie Gabriel – Running Man

Toen de zanger aan het studeren was en meedeed met de wedstrijd Chico Unplugged werd hij ontdekt door de platenmaatschappij Sound X 3 Records. Zij hebben hem de handvaten gegeven om zijn carrière naar een hoge niveau te tillen. Met kleine tappen weet hij een grote publiek te bereiken.

Vorige
Kidnap

Latest Reviews

Ook interessant
On Demand Review
Lachend het jaar in met cabaret On Demand