Creative Blog

Kunstenaar Kohei Ohmori maakt levensechte tekeningen

Kan jij de kunst gemaakt met potlood van Kohei Ohmori onderscheiden van een foto?

Kunstenaars hebben verschillende manieren hoe zij kunst maken. De 22 jarige Japanse kunstenaar Kohei Ohmori maakt met zijn potloden set kunst. En de kunst laat je mond open vallen, want het is zo prachtig en levensecht. Te bizar voor woorden dat je dat met verschillende potloden en veel tijd voor elkaar kan krijgen.

Om de onderstaande kunst te krijgen zoals het is moet er veel op z’n plek vallen. Of heel berekend worden getekend. Kohei Ohmori heeft een hele vast hand, besteed meer dan 200 uur aan iedere tekening en weet ultra dunne lijnen en schaduwen te plaatsen. De kunstwerken lijken te zijn gemaakt met een foto camera met een zwart/wit filter. Niets is minder waar en online weet hij al flink wat mensen te verbazen. Op Twitter en Instagram wordt er gezegd dat hij ‘insane’ en een ‘mad genius’ is. Een logische reactie als je ziet hoe goed en echt het eruit ziet.

Kohei Ohmori aan het werk

De kunst van Kohei Ohmori is perfect, kijk hier naar de kunstwerken

De kunst van Kohei Ohmori blijft niet alleen bij voorwerpen. Hij weet mensen ook levensecht op papier vast te leggen. Het Britse model Sophia Blackbrough is zo mooi getekend en is adembenemend. Tot in de details zie je hoe het model kijkt, maar ook het water ziet er levensecht uit. Alsof je met je vinger het water weg kan halen.

Je zou verwachten dat de kunstenaar Kohei Ohmori een bomvolle Instagram pagina zou hebben. Dat is niet het geval, dit is te danken aan de tijd die hij er voor neemt. Ik hoef niet zoveel te zeggen over deze jonge kunstenaar. Het enige wat jij moet doen is er naar kijken en Kohei Ohmori gaan volgen op de sociale media.
Mocht je nog meer creativiteit willen zien? Ga naar de Creative pagina om daar de verschillende creativiteit dat ik in de loop der tijd op de blog heb gedeeld.

De kunst van Kohei Ohmori

Sophia Blackbrough gemaakt door Kohei Ohmori

Sophia Blackbrough getekend door Kohei Ohmori

Latest Reviews

Ook interessant
Dit wordt in oktober op Netflix gelanceerd