Televisie

Kom bij Videoland de zomer door met deze MTV series

Videoland heeft een lijst met MTV series die het kijken meer dan waard zijn!

De komende weken wil ik wekelijks een aantal series met je delen die je on demand kan gaan kijken.
Zo kom jij de zomer door zonder dat je naar de herhalingen hoeft te kijken op televisie. Bijvoorbeeld de MTV series die hieronder staan.
Want het is eind juni en dat betekend dat bijna iedere zender in de herhaling modus gaat. Op een aantal programma’s na.

Irritatie rondom de herhalingen tijdens de zomerstop

The Hills was één van de eerste reality MTV series

Videoland heeft een hele hoop series on demand klaar staan om te kijken.
De klassieker van de MTV series is The Hills. De Spin-off van Laguna Beach en was voor het eerst te zien bij MTV in 2006. Tot 2010 kon je de het leven van Lauren Conrad en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi volgen.

In het eerste seizoen waren zij verhuisd van Laguna Beach naar Los Angeles. Het gaat er niet altijd zacht aan toe met relaties, vriendinnen en gekat onder elkaar.
Je kan alle 6 seizoenen bij Videoland gaan kijken, en alleen met al die afleveringen bij elkaar ben je de komende dagen wel zoet.

Faking It

Twee MTV series waar de focus op de komedie ligt zijn Faking It en Awkward.
Faking It draait om het leven van twee vriendinnen en zij komen er per ongeluk achter beide lesbienne zijn.
Voordat zij erachter kwamen deden zij zich voor als lesbiennes om zo populair te worden. Wanneer zij bijna ontmaskerd worden het te faken moeten zij bewijzen dat het wel waar is.

Awkward

Welk gevoel krijg jij wanneer je de aandacht krijgt om een verkeerde reden. Awkward! De MTV serie zie je hoe Jenna Hamilton veranderd van muurbloempje tot een populair meisje.
Zij wilt aandacht maar door een aantal gebeurtenissen die per ongeluk en heel toevallig achter elkaar kwamen, leek het alsof zij zelfmoord wilde plegen.
Dat was niet het geval maar zij probeert er het beste van te maken, maar of dat lukt? Dat kan je gaan zien bij Videoland. Daar staan vier seizoenen voor je klaar.

Ex On the Beach: Double Dutch

Als je Temptation Island geweldig vind dan vind je de Nederlandse versie van Ex On The Beach ook leuk om naar te kijken. De deelnemers aan het programma denken te kunnen genieten van de zon, drank en het strand. Toch is het niet alleen maar positief wat er het strand op komt lopen. Want het verleden van de dames en heren komt roet in het eten gooien. Wil je naar de drama, ruzies maar ook zien wie het bed met elkaar deelt? Bij Videoland kan je de nieuwste seizoen van de MTV serie gaan kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Chloe Bodur – Glory