Source: Annie Spratt & Unsplash

Kom Blue Monday door met deze films

Maak een positieve dag van de beruchte blue monday

Het is vandaag blue monday, dus dat betekend dat deze maandag de meest deprimerende dag van het jaar moet zijn. Gelukkig zijn er een hoop films met blauwe karakters die je door deze dag kunnen helpen. Dus pak de popcorn en drinken erbij, en houdt een blauwe marathon met de onderstaande films.

Aladdin

Aladdin - Maak een positieve dag van de beruchte blue monday
Source: GIPHY | Aladdin

De animatie klassieker van de jaren ’90 met Robin Williams heeft de meest positieve en enthousiaste karakter van allemaal. Toch kan het zijn dat je de versie met Will Smith je meer aanspreekt. Beide versies van de ‘genie’ moeten er voor zorgen dat jij de dag met de nodige muzikale ondersteuning door komt. Want wie wordt er niet vrolijk van de humor, muziek en een tropische omgeving? De animatie- en live action versie van ‘Aladdin’ staan allebei op Disney Plus om te streamen.

Avatar

Avatar - Maak een positieve dag van de beruchte blue monday
Source: GIPHY | Avatar

Om de lange blue monday op een goede manier door te komen, kan een hele lang film niet ontbreken in de lijst. Één van de grootste blockbusters is ‘Avatar‘. James Cameron heeft met de film laten zien dat nieuwe werelden en franchises kunnen worden opgezet. Als je aan het eind van 2021 voorbereid naar de bioscoop wilt?

Dan kan je nu alvast beginnen door het het eerste deel te bekijken. ‘Avatar 2’ draait vanaf 21 december 2021 in de Nederlandse bioscopen. In deze film krijg je niet één karakter, maar krijg je een ontelbaar veel blauwe karakters op de het scherm te zien. Stream de film nu op Disney Plus.

Megamind

Megamind - Maak een positieve dag van de beruchte blue monday
Source: GIPHY | Megamind

Ben jij toe aan een staaltje humor in combinatie met animatie? De ondergewaardeerde film ‘Megamind’ staat daarom in de lijst om blue monday door te komen. Door deze film te gaan kijken, is er voor jong en oud genoeg om te lachen. Ondanks dat de film al 10 jaar bestaat, wil dat niet zeggen dat de animatie niet meer mee kan komen.

Als je Will Ferrell fan bent, dan is het nog een extra reden om de film op te zetten. De acteur heeft namelijk de stem van Megamind ingesproken. Waardoor de humor nog beter over komt. Heb jij een Netflix abonnement? Dan kan je de film gaan streamen bij de streamingservice.

Guardians of the Galaxy en meer…

Guardians of the Galaxy: Volume 2 - Maak een positieve dag van de beruchte blue monday
Source: GIPHY Marvelstudio’s | Guardians of the Galaxy: Volume 2

Vandaag de dag kan een lijst als deze niet zonder een superhelden film. Marvel heeft met ‘Guardians of the Galaxy‘ en ‘Guardians of the Galaxy: Volume 2‘ een dubbele dosis voor je. Het kan niet beter dan Nebula, het verschil tussen de twee delen is groot. Van een keiharde tante tot de grote zus die alles doet om haar jongere zus te beschermen.

Plus dat actrice Karen Gillian een kameleon. Met iedere rol weet ze een totaal ander karakter uit de grond te stampen. Daarom staan de ruimte film van Marvel in de lijst om blue monday te bestrijden. Natuurlijk kan je nog een stap verder gaan, door ‘Avengers: Endgame’ te streamen bij Disney Plus. In de grote blockbuster krijg je niet één maar twee Nebula’s te zien.

Latest Reviews