Bron: Warner Bros & Filmdepot | Pokémon Detective Pikachu

Komt er een Pokemon Cinematic Universe aan?

Is Detective Pikachu de start van een Pokemon Cinematic Universe?

Is Detective Pikachu de start van een Pokemon Cinematic Universe?
Bron: GIPHY | Pokemon Detective Pikachu

Met de verschillende film franchises waar de filmstudio’s aan werken, is de vraag of er nog een meer franchises bij kunnen? Als het aan Warner Bros en Legendary is de ‘Pokemon Detective Pikachu‘ de start van een mogelijke franchise. Website IGN sprak met Ali Mendes en er zijn mogelijk heden om met een Pokemon Cinematic Universe.

Om te beginnen, denk ik dat dit een tactiek is van Warner Bros en Legendary. Zij hopen natuurlijk dat de film het heel goed gaan doen. Voor een aantal mensen kan het lastig zijn om op een later tijdstip tijd en energie in een lopen franchise te steken. Waardoor dit de perfecte mogelijkheid is om mensen van te voren in te lichten over de plannen. Toch kunnen zij te ver op de feiten vooruit lopen. Want als het een grote flop is, dan kan je de plannen van tafel vegen.

Tot nu toe zijn er meer dan achthonderd verschillende soorten Pokemon. In de trailer zag je dat er een mengelmoes van de klassiekers en nieuwere Pokémon is gekozen. Er zijn natuurlijk te veel Pokémon om die allemaal in een film te stoppen. waardoor de mogelijkheden voor een tweede, derde en meerdere spin-off films heel duidelijk zijn.

De verschillende verhalen kunnen worden verteld in een Pokemon Cinematic Universe. Van kleurrijke actie films tot een mogelijke spin-off waar horror elementen in zitten verwerkt. De creativiteit kan worden los gelaten op de mogelijke films.

Als het aan Warner Bros ligt, komt er een groot Pokemon Universe

Als het aan Warner Bros ligt, komt er een groot Pokemon Universe
Bron: GIPHY | Pokemon Detective Pikachu

Als er een goed budget wordt gebruikt bij de films, waarbij de CGI Pokémon er goed uit zien. Dan moet het goed komen. Waar ik op had gehoopt, was dat de makers voor de eerste live action Pokémon film terug zouden keren naar Ash en zijn verhaal. Je kan daar niet alleen op leunen, misschien kan Ash in een spin-off terug keren.

Er zijn vele mogelijkheden, het gaat erom hoe het eind resultaat eruit gaat zien. Ben jij benieuwd naar ‘Pokémon Detective Pikachu’? Maar zit jij te wachten op een Pokémon Cinematic Universe?

Latest Reviews

Ook interessant
Finale Volendam VS GTST in Dance Dance Dance