Koppels Dance Dance Dance seizoen 4

RTL4 maakte bekend welke koppels mee doen aan Dance Dance Dance seizoen 4

Dance Dance Dance seizoen 4
Bron: Televizier.nl & RTL4 | Dance Dance Dance seizoen 4

Vorig jaar werd het derde seizoen van het dans programma uitgezonden. De kijkcijfers waren goed en daarom komt RTL4 met Dance Dance Dance seizoen 4. Dat betekend ook dat er vijf nieuwe koppels zijn die zich in het zweet gaan werken voor een goed doel. Dat begint door eerst de conditie op te gaan krikken. En dat betekend trainen, trainen en nog een trainen.

Welke vijf bekende koppels zullen de dansmoves gaan laten zien? Dit zijn Bridget Maasland en haar goede vriend en acteur Jelle de Jong, liefdesduo Holly Mae Brood & Soy Kroon, voormalig GTST-collega’s Britt Scholte & Urvin Monte, presentatrice Marlayne Sahupala en presentator/acteur Patrick Martens en kookbuddies Miljuschka Witzenhausen en London Loy.

Vanaf september zal RTL4 Dance Dance Dance seizoen 4 gaan uitzenden. En kan je zelf zien of de vijf duo’s de verschillende dansmoves onder de knie hebben. Zoals bij de vorige seizoenen zal het podium worden omgetoverd tot de wereld van de videoclip. Want er wordt gebruik gemaakt van technieken voor een extra dimensie.

Wat anders is bij Dance Dance Dance seizoen 4 is dat ieder koppel met hun deelname sowieso een bedrag van 25.000 euro verdiend voor een goed doel. Het dans koppel dat het voor elkaar weet te krijgen om de finale te halen, en te winnen. Mag maar liefst 100.000 euro schenken aan het door hun gekozen goede doel.

Naast de nieuwe danskoppels is de vertrouwde ‘Dance Dance Dance’-crew weer van de partij: Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren, Igone de Jongh, Dan Karaty en artistiek leider Timor Steffens jureren. Timor:

“De BN’ers die meedoen hebben heel uiteenlopende persoonlijkheden, wat echt voor verrassingen kan zorgen in de shows en vooral veel dynamiek gaat opleveren. Ik ga er samen met alle choreografen en dansers voor zorgen dat iedereen next level performances gaat geven. Het is en blijft ‘Dance Dance Dance’.”

Latest Reviews

Ook interessant
Source: Wikipedia | I Can See Your Voice
Hoe werkt I Can See Your Voice?