Kristen Bell heeft de opnames van ‘Frozen 2’ afgerond

Actrice Kristen Bell kwam bij ‘Ellen DeGeneres’ vertellen over ‘Frozen 2’

Kristen Bell was te gast bij de ‘Ellen DeGeneres’ talkshow om daar te komen praten over van alles en nog wat. Toch wilde Ellen heel graag weten of er iets te melden was over ‘Frozen 2’. Want de fans moeten nog even wachten tot dat het tweede deel uit komt. Zoals het er nu naar uit ziet komt in het najaar van 2019 de film naar de bioscoop.

De actrice had goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws was dat zij de opnames had afgerond. En dat hield in alle teksten dat haar karakter ‘Anna’ hebben. Maar ook de muziek dat voor de film is geschreven. Kristen Bell liet er over los dat er waarschijnlijk nog een aantal aanpassingen worden gedaan. Voordat de film zijn zijn geheel af is.

Het praten over de nieuwe film is niet zonder risico. Want Disney houdt de kaken stijf op elkaar als het om ‘Frozen 2’ gaat. Een tijd geleden liet Jennifer Lee, schrijfster en co-producer, zich nog los over de mogelijkheden van Elsa d’r liefdesleven. Want op twitter werd de hashtag #Giveelsaagirlsfriend ingezet om het voor elkaar te krijgen.

Meer dan dit kon Kristen Bell niet loslaten over ‘Frozen 2’, want dan zou zij in de problemen komen. De andere acteurs en actrices keren terug om de stemmen van Elsa, Olaf en Kristoff in te spreken. Zij waren eind 2017 ook te horen in de short film ‘Olaf’s Frozen Adventure‘ dat door de kijkers van ‘Coco‘ niet werd gewaardeerd. Hopelijk komen Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Gosh Gad later in 2019 wel gewenst.

Latest Reviews

Ook interessant
Ralph Breaks The Internet Review