Kroongetuige 2018 – Aflevering 3

In Kroongetuige 2018 – aflevering 3 is het tijd om het onderzoek te verbreden

In Kroongetuige 2018- aflevering 3 moeten de rechercheurs het zonder Eva. Zij moest in de vorige aflevering haar spullen pakken en terug naar Nederland. Het team van bekende Nederlanders is redelijk verdeeld. Iedereen houdt de groep in de gaten om er achter te kunnen komen wie de kroongetuige is. Tijd om uit te rusten is er niet, want Monic Hendrickx zette hen direct aan het werk.

De groep werd in drieën gesplitst om onderzoek te doen naar drie verschillende contacten. Gabriella di Fasto, Theresa Stenmark en Charlie Peterson oftewel Gatsby hadden in de laatste 24 uur voordat Anna verdween. De rechercheurs moeten op onderzoek uit om te kijken met wie zij te maken hebben.

Bo en Birgit werden naar de kapsalon van Gabriella. Wat mij vooral opviel was dat Bo er vanaf het begin alles aan deed om de opdracht te dwarsbomen. Terwijl Birgit er alles aan deed om informatie te krijgen, lukt het Bo niet om de camera goed aan de praat te krijgen. Of Gabriella überhaupt goed in beeld te brengen. Waardoor de opdracht van één groep niet is gelukt.

De tweede groep bestond uit Kaj, Vivienne en Viggo. Zij gingen naar het restaurant waar Theresa Stenmark samen met haar vriend waren om de bruiloft voor te bereiden. Zij werd goed op de foto gezet, alleen moest haar naam nog duidelijk worden. Je zag dat Vivienne naast de agenda stond. Zij was er in aan het neuzen, alleen kwam niet met het idee om verder te bladeren.

Ondanks de grote inzet werd er tijdens de eerste opdracht van Kroongetuige 2018 – aflevering 3 geen letter bemachtigd

In Kroongetuige 2018 - aflevering 3 is het tijd om het onderzoek te verbreden
Bron: RTLNieuws & RTL | Kroongetuige 2018

Nadat Viggo, Kaj en Vivienne klaar waren met het onderzoek, kwam Vivienne met de informatie dat zij iets over het hoofd hadden gezien. Iets wat ik vreemd vond, want zij stond naast de agenda. Het was een kleine moeite geweest om even te neuzen. Daarmee maakt Vivienne zichzelf ook verdacht. Geen naam, maar wel een foto voor de opdracht.

Het onderzoek dat Loretta, Kluun en Fred deden verliep bijna vlekkeloos. Want het drietal verdeelde de taken goed, en communiceerde tijdens de opdrachten. Fred ging voorop, terwijl Kluun Charlie Peterson belde. Waardoor zij als enige groep een naam en foto hebben. Wat voor Loretta een positieve draai aan haar verdenking gaf. Zij had Fred hoog op haar verdachtenlijst staan, maar is nu gezakt.

Na het zoeken naar namen en het maken van foto’s is er geen letter verdiend. Want de rechercheurs hadden niet alles compleet. Voor mij schoven na deze opdracht Vivienne en Bo naar voren als mogelijke kroongetuige. Het wil nog niets zeggen over de conclusie van Kroongetuige 2018 – aflevering 3.

In eerste instantie denken de rechercheurs dat zij een avondje uit van Monic Hendrickx krijgen. Zoals altijd krijg je iets niet zonder dat er iets tegenover staat. Na een aantal keer te hebben gegooid met bowlen, kwam Monic op de grote hoeveelheid beeldschermen. Zij moesten goed gooien om verschillende gedeeltes van Jonas Bryngelson gezicht te kunnen zien. Dit lukt hele snel, en tussen het bowlen door werd er door de zaal gelopen. Zodat zij konden zien bij wie de envelop moest worden bezorgd.

Wie van de rechercheurs moest tijdens Kroongetuige 2018 – aflevering 3 afscheid nemen?

Toen Loretta door de zaal liep, probeerde zij de andere rechercheurs te overtuigen van haar keus. Want er zat een man in de zaal, van wie je meteen kon zien, dat hij het niet moest zijn. Gelukkig waren Kaj en Bo het goede pad. En werd de envelop ondanks Viggo zijn tegenslag, alsnog op tijd bezorgd. De informatie dat door Jonas werd bezorgd, gaf de groep een boost om verder te gaan met het onderzoek. Het goed heel goed, en binnen de tijd. Dat Monic een nieuwe letter voor hen had. De vier letters B R I S, zijn binnen. Hopelijk volgen er snel meer.

Er moest ook iemand naar huis tijdens de Kroongetuige 2018 – aflevering 3. Voor Kaj waren de laatste minuten bij Kroongetuige snel aangebroken. Hij leek het van te voren al aan te voelen. En gaf Birgit en Fred de laatste informatie over Viggo. De andere rechercheur zou op een slimme manier aan alle informatie komen, maar zelf niet met alle informatie over de boeg komen. Ook al zat ik in eerst op Kaj, in de Kroongetuige 2018 – aflevering 3 wisten andere zich veel verdachter te maken.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie banner
Box Office Week 20 – Deadpool 2 neemt de nr. 1 positie in