Kroongetuige 2018 – Aflevering 4

De rechercheurs kunnen in Kroongetuige 2018 – aflevering 4 eindelijk iemand ondervragen

De rechercheurs kunnen in Kroongetuige 2018 - aflevering 4 eindelijk iemand ondervragen
Bron: Televizier & RTL | Kroongetuige

Voordat Kroongetuige 2018 – aflevering 4 begon met de opdracht. Stonden Fred en Loreta tegenover elkaar om iets te bespreken. Zij zijn het er over eens dat de communicatie en het delen van informatie op deze voet verder moet gaan. Want zij hebben deelde in de vorige aflevering informatie met elkaar. Dat er voor zorgde dat zij verder kwamen in het onderzoek.

Olaf Stenmark is bezig met het maken van gif. Een aantal rechercheurs zitten geblinddoekt op het terrein. Bo, Lorreta, Fred, Vivienne, Birgit. De geblinddoekte rechercheurs moeten elkaar zo snel mogelijk vinden. Zodat zij de telefoon in elkaar kunnen zetten en de heren Viggo en Kluun kunnen bellen. Dan kan in de boeien worden geslagen.

Waar is Ellie Lust als er met de walkie-talkies wordt gesproken? De etherdiscipline was tijdens de opdracht heel goed van pas gekomen. Er werd door Vivienne en Fred niet geantwoord. Later zat Vivienne te zoeken naar de verschillende kanalen, het kwam over alsof zij onrust zat te zaaien. Ook werd er veel onduidelijkheid geschept rondom de telefoon. Vivienne en Fred bleven volhouden dat er geen telefoon bij hen lag.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een touchscreen. Waardoor je al snel op schermen zit te drukken, als je een andere telefoon vast hebt. Dat gebeurde ook bij Fred. Hij zit te drukken maar zit ondertussen het geluid uit te zetten. Het navigeren van Viggo en Kluun ging wel heel erg goed. Na een aantal minuten te hebben rond gerend werd Olaf Stenmark opgepakt.

Wie weet zich verdacht te maken tijdens de opdrachten in Kroongetuige 2018 – aflevering 4?

Tijdens de eerste opdracht van Kroongetuige 2018 – aflevering 4 vond ik Vivienne en Bo verdacht. Zij zaten tijdens de opdracht de zenders te veranderen, gaven geen antwoord of zaten veel tijd te rekken. Bo zat achteraf keihard te liegen over het telefoon nummer. Het spel wordt slim en slinks gespeeld. Toch waren de rechercheurs op tijd met het oppakken van Olaf. De vijfde letter ‘A’ was verdiend.

Voor de tweede opdracht wordt Olaf Stenmark door twee rechercheurs ondervraagt. De belangrijkste vraag moet worden opgehaald op het station, de snelste rechercheur rent er naar toe. Zodat Bo met de vier knoppen er voor kan zorgen dat er een verbinding wordt gemaakt. Voor Vivienne en Kluun is de taak om de vraag door te geven aan Fred en Loretta.

De vier knoppen hebben allemaal een andere functie, de eerste knop zorgt ervoor dat Vivienne en Kluun kunnen kijken naar het verhoor. Als Bo de tweede knop indrukt kunnen Vivienne en Kluun met Bo communiceren. Bij de derde knop kan Brigit meeluisteren met het verhoor. De laatste knop zorgt ervoor dat Loretta kan meeluisteren wat er op het bureau wordt besproken. Het beeld naar Birgit staat altijd aan.

Wie moet zijn of haar spullen pakken om in Kroongetuige 2018 – aflevering 4 naar Nederland te vertrekken?

De vraag die gesteld moet worden is: ‘wie heeft naast Olaf Stenmark toegang heeft tot de lab?’. Waarop Olaf antwoord geeft: ‘dat moet Gatsby zijn’. Alleen is de vraag of Birgit de vraag überhaupt heeft gehoord. Zelf had ik Bo niet op deze positie gezet. Wat als zij de Kroongetuige is, dan kan zij de boel saboteren. Hoe het is gelukt is een raadsel, maar het antwoord was goed. De zesde letter ‘R’ is in de pocket!

Aan het eind van de vorige aflevering wist Kaj de andere rechercheurs mede te delen, dat Viggo met bijna iedereen een lijntje had voor informatie. Dat is hem in Kroongetuige 2018 – aflevering 4 duur komen te staan. Want hij moest het programma verlaten. Waarmee een sterke speler terug naar Nederland moest.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Amy Winehouse – Valerie (Reggae Version)