Kroongetuige 2018 – Aflevering 5

Kroongetuige 2018 – aflevering 5 zorgt voor de nodige actie in het onderzoek

De rechercheurs zijn nog net bekomen van het vertrek van Viggo, toch gaat het onderzoek verder. Want de dag van de bruiloft is aangebroken in Kroongetuige 2018 – aflevering 5. Allen verloopt dat niet zonder enige slag of stoot. Voor de rechercheurs is dit de mogelijkheid om in het huis van Gatsby te kunnen kijken.

Voor Kluun, Fred en Vivienne is het oppassen geblazen, want voor je het weet gaat het alarm af. De taak van Loretta, Birgit en Bo is om het andere drietal goed door het huis te leiden. Zodat zij en foto mee kunnen nemen als bewijs. Tot nu toe was Vivienne voor mij de mogelijke kroongetuige. Toch is zij aan het begin van Kroongetuige 2018 – aflevering 5 gezakt op de verdachtenlijst. Omdat Kluun een aantal keer volop in het zicht van de camera’s stond.

Bij de andere werd Vivienne naar voren geschoven als de persoon die het meest van de drie keer in beeld stond. Alleen is dat niet helemaal terecht. Bij Loretta, Birgit en Bo was er weinig wat er fout kon gaan. Want zij vertelde heel duidelijk hoe de andere moesten lopen. Toch zorgde dat niet voor een letter. Wel werden er foto’s meegenomen, wat voor de nodige aanwijzingen en bewijs.

Terwijl de rechercheurs de informatie met elkaar deelden. Gebeurde er genoeg op de bruiloft. Olaf Stenmark was bezig met een speech, toen Per er tussendoor kwam. Want hij wilde mede delen dat hij was vreemd gegaan. Met wie is tot op heden niet duidelijk. Wel dat het mogelijk een aanknopingspunt zou kunnen zijn. Niet veel later viel Gatsby om, nadat er gif in zijn drankje was gedaan.

Worden de rechercheurs in Kroongetuige 2018 – aflevering 5 op het verkeerde been gezet?

Kroongetuige 2018 - aflevering 5 zorgt voor de nodige actie in het onderzoek
Bron: RTLNiews | Kroongetuige

Monic heeft de rechercheurs de opdracht om te onderzoeken met welke auto Gatsby naar het meer is geweest. Voor Bo en Lorreta de taak omdat uit te zoeken bij de bruiloft. Aan de andere Birgit, Kluun, Fred en Vivienne de opdracht om uit te zoeken of hij via weg A of B is gereden.

Bo en Loretta gaan naar de bruiloft om onderzoek te doen, en komen een aankomende ambulance met Gatsby erin tegen. Na een wat ongemakkelijk gesprek krijgen zij informatie. Fred en Birgit proberen weg B om te zien welke weg Gatsby had gereden. Het onderzoek is goed gelopen komen met de volgende informatie: Hij reed 09.42 uur naar het meer en kwam om 10.51 uur weer terug. De opdracht is volbracht en de letter E is verdiend.

Toch had Vivienne het idee om voor het karretje van de Kroongetuige te zijn gespannen. Want als zij de andere envelop open hadden gemaakt. Kwamen zij erachter dat de auto van Per via de A kant bij het meer is geweest. Wat Monic bevestigd met een korte video. Na het proces verbaal komen de rechercheurs er heel snel achter wie Kroongetuige 2018 – aflevering 5 moet verlaten. Vivienne is als eerste aan de beurt. En krijgt direct rood licht. Waardoor zij mee moet om richting het vliegveld te gaan.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie Trailers
The Lego Movie 2 Teaser Trailer