Kroongetuige 2018 – Aflevering 6

In Kroongetuige 2018 – aflevering 6 wordt steeds duidelijker hoe de verhoudingen liggen

In Kroongetuige 2018 - aflevering 6 wordt steeds duidelijker hoe de verhoudingen liggen
Bron: Televizier & RTL | Kroongetuige

Er gebeurde weer genoeg in Kroongetuige 2018 – aflevering 6. Want de rechercheurs moesten snel verder met het onderzoek. Alleen moest er verder worden gegraven. Een aantal rechercheurs moesten een nieuwe verdachten zien te vinden, want Vivienne moest vorige week afscheid nemen van hen en het programma.

Fred en Brigit gaan op het bureau de vier drankjes onderzoeken. Zodat zij kunnen achterhalen wie Gatsby heeft gedrogeerd. Zij kunnen twee buisjes gebruiken om te kijken waar de drugs in zit. Daarnaast is er een blacklight dat één keer aangezet mag worden. Waar de drugs in zit licht op. Monic legt in de Kroongetuige 2018 – aflevering 6 uit hoe zij erachter kunnen komen waar de drugs in zit. Voor mij is het net abracadabra.

Loretta, Kluun en Bo zijn naar de locatie waar de after party van de bruiloft zou worden gehouden. De beamers die er hangen laten de foto’s van de bruiloft zien. Alleen moeten de rechercheurs er voor zorgen dat de foto’s zichtbaar worden. De parasol zou er voor moeten zorgen dat de serveerster in beeld moet komen. Alleen komt niemand op het idee om de parasol er voor te houden. Bo pakt de parasol, maar houdt het niet voor de beamer. Zij wilt het voor het raam houden. Is het een goede manier om de aandacht er vanaf te leiden?

Fred zit opgesloten in een afgelegen huis. Birgit en Kluun gaan aan de hand van de aanwijzingen achter een mountainbiker aan. Zolang zij diegene blijven volgen, komen zij op bij de locatie waar Fred zit. Alleen lukt het hen niet om de goede fietser te blijven volgen. Wanneer zij stoppen om te kijken, verliezen zij de fietsers uit het oog. Een hele slimme zet om te gaan kijken, en dit keer geeft Kluun de eerste zet om uit te stappen.

Niet alle rechercheurs delen in Kroongetuige 2018 – aflevering 6 alle informatie

Bo en Loretta krijgen de aanwijzingen van een makelaarsbord. Beide dames denken dat het adres is gevonden, maar wanneer zij in de auto stappen lijkt het te ver rijden en gaan terug naar binnen. Uiteindelijk hebben zij het goede huis gevonden en zijn binnen de tijd. Alleen zijn zij de enige, en er is geen letter verdiend.

Wat wel wordt gezien is de outfit van Johanna. Waardoor Fred, Loretta en Bo extra informatie hebben. Wat Fred doet is het telefoonnummer van Ronnie delen met Bo. Zij weten als enige dat Ronnie een connectie heeft met de serveerster. Ondertussen verteld Per aan de vader van Anna Blix dat hij en Theresa een verhouding hadden. Toen Anna erachter kwam ging zij troost zoeken bij Gatsby.

Tijdens het invullen van het proces verbaal worden de namen Fred en Kluun een aantal keer genoemd. Zelf zit ik ook op Kluun, maar Bo is ook erg verdacht. Zij heeft overal tentakels zodat zij de informatie binnen kan krijgen. Ook weet zij zich in sommige situaties vreemd te gedragen. Het hoeft niets te betekenen. Voor mij zijn Kluun en Bo de grootste verdachten. De letters die tot Kroongetuige 2018 – aflevering 6 zijn verdiend zijn: B R I S A R E

Toch is Kluun diegene die terug naar huis moet. Waardoor Fred voor vele nog steeds de Kroongetuige is. Hebben zij het goed? Dat ga je over een aantal weken te weten komen. Voor mij is de hoofd verdachte Bo, maar ik blijft zo breed mogelijk kijken. Wat vond jij verdacht tijdens de Kroongetuige 2018 – aflevering 6? Laat het hieronder of via de sociale media weten.

Latest Reviews