Kroongetuige 2018 – Aflevering 7

In Kroongetuige 2018 – aflevering 7 zoekt de kroongetuige contact met de mogelijke dader

In Kroongetuige 2018 - aflevering 7 zoekt de kroongetuige contact met de mogelijke dader
Bron: Behance.net & RTL | Kroongetuige

Hoe verdacht Kluun ook was, hij moest aan het eind van de vorige aflevering afscheid nemen. Toch treuren de over gebleven rechercheurs niet. Zij proosten op de overgebleven mensen. Want zij blijven in Kroongetuige 2018 – aflevering 7 met z’n vieren over. Wie van de vier bekende Nederlanders is bezig om het onderzoek te dwarsbomen? Daar krijg je steeds sneller antwoord op.

Ronnie en Theresa hebben haast en proberen zo snel mogelijk uit het heel te komen. Alleen worden zij door een medewerker opgemerkt, omdat op de radio het nieuws over Gatsby voorbij komt. Één van de rechercheurs moet de informant gaan schaduwen. B0 heeft de eer om in details te vertellen wie de informant is. Zodat Fred en Birgit beide een compositie tekening kunnen maken. Wat Bo alleen doet is in kleuren beschrijven. Met daarbij te vertellen wat de informant uittrekt. Daar hebben zij totaal niets aan, wat voor mij al direct als verdacht aanvoelde.

Loretta krijgt de tekeningen door en moet aan de hand daar van de juiste informant gaan aanwijzen. Natuurlijk lijken zij op elkaar, alleen zijn er bij de vierde persoon een aantal troefkaarten te zien. Waardoor Loretta voor zichzelf zou kunnen kiezen. Dat doet zij dan ook, waardoor zij een heel groot voordeel heeft bij het procesverbaal.

De was van Ronnie en Theresa moet worden onderzocht. In de vrachtwagen met was kruipen Fred en Bo. Zij hebben vier stops de tijd om te onderzoeken welke waszak van het net getrouwde stel is. Het wapen van Arboga moet worden gevonden, met daarop de hoeveelste stop in romeinse cijfers. Als laatste cijfer staat het kamernummer.

Voordat de finale wordt uitgezonden, moet iemand Kroongetuige 2018 – aflevering 7 verlaten

Fred heeft snel door dat het om een stadswapen gaat. Alleen lijken de andere aanwijzingen niet heel goed te gaan. De zak met was van Ronnie en Theresa wordt niet gevonden. Toch werd de zak uiteindelijk gebracht. Er werd een kleding van het bruidspar gevonden. Plus een sleutel die toegang verleent tot de kluis met gif.

Tussen de laatste opdracht en het procesverbaal, neemt de kroongetuige contact op met Theresa. Zij heeft een hele belangrijke rol in het onderzoek. Als zij de moordenaar niet is. In de volgende aflevering kom je erachter voordat wie de Kroongetuige is. Alleen moest er in Kroongetuige 2018 – aflevering 7 nog iemand naar huis.

Helaas moet Loretta het strijdtoneel verlaten. Zij was geweldig in haar rol. Toch merkte ik tijdens de aflevering al dat de twijfel groot was. Dat kan haar de kop hebben gekost, en het missen van de finale. Wie wordt de winnaar, verliezer en Kroongetuige 2018? De laatste twee letters kunnen volgende week worden verdiend. Tot nu toe zijn de letters: B R I S A R E bij elkaar verdiend.

Latest Reviews

Ook interessant
New Movie Trailers
Kan je de horror en spanning in de nieuwe trailers aan?