Kroongetuige 2018 – Finale Aflevering 8

Na alle aanwijzingen en verdachte situaties is het tijd voor Kroongetuige 2018 – finale aflevering

Na alle aanwijzingen en verdachte situaties is het tijd voor Kroongetuige 2018 - finale aflevering
Bron: Samona & RTL | Kroongetuige

Wat zijn de afleveringen snel gegaan. Het is alweer tijd voor Kroongetuige 2018 – Finale aflevering. De achtste aflevering staat in het teken van de ontmaskering van de Kroongetuige en het arresteren van de dader. Voordat we daar antwoord op krijgen, moet er nog onderzoek worden gedaan.

In de vorige aflevering vertelde Monic Hendrickx dat zijn om 10.30 uur op het bureau moesten zijn. Niemand minder dan Per, kwam bij het doorzoeken van verscheurde foto’s op een grote cruciale aanwijzing. Dit kon hij niet voor zichzelf houden, en leverde alle stukje in een plastic zakje bij de rechercheurs voor de deur. Met het zakje lopen zij door naar het bureau. Waar Monic klaar stond met een nieuwe mededeling.

Om 12.00 uur moeten de drie rechercheurs een naam van de dader doorgeven. Wanneer twee van de drie rechercheurs het goed hebben, worden er twee letters verdiend. Zodat er meer letters zijn om te gebruiken aan het einde van Kroongetuige 2018 – Finale aflevering. De letters B R I S A R E zijn in de vorige aflevering bij elkaar gespeeld.

Jonas belt de rechercheurs, om door te geven dat Ronnie en Theresa bij de Torpa kerk zijn. Zij vertrekken direct, en onder het rijden door komt Birgit achter de grootste aanwijzing. Ondertussen zijn Olov en Theresa aan het praten over wat er precies is gebeurd. Ronnie rijdt weg en voor de Kroongetuige is dit de mogelijkheid om achter hem aan te gaan. Want hij is niet de dader, maar dat zorgt ervoor dat zij 100% zeker weten dat hij niets met de moord heeft te maken.

Wie is de winnaar, verliezer en de Kroongetuige tijdens de Kroongetuige 2018 – finale aflevering?

Wie is de winnaar, verliezer en de Kroongetuige tijdens de Kroongetuige 2018 - finale aflevering?
Bron: RTL | Kroongetuige

In de Torpa kerk verteld Theresa dat Anna haar bruiloft wilde verzieken. Want Theresa heeft de vriend afgepakt en vriendschap kapot gemaakt. In de cappuccino zat het gif en bij het meer heeft Theresa haar erin gegooid. Daarna is het tijd om de dader aan te wijzen. Alleen gaat dat natuurlijk niet zonder een dilemma.

Monic stelt voor dat er twee enveloppen worden opgemaakt, wanneer twee goede namen in zitten dan worden er letters verdiend. Als er één afwijkende naam in zit, dan kunnen er troefkaarten voor het laatste procesverbaal worden binnen geharkt. Alleen is dat dit keer niet het geval. De twee letters zijn in de pocket.

De drie rechercheurs hebben het procesverbaal gemaakt, voor één van hen is er groen licht. Bij Bo is er groenlicht en dat betekend dat zij de mogelijke winnaar is. Alleen moet dat nog worden bevestigd door het wachtwoord te raden. Natuurlijk moet de Kroongetuige ook goed zijn. Het is niet gelukt om het woord te raden, en dat betekend dat de Kroongetuige de winnaar is.

Alleen wie is het? Fred stapt naar voren, hij gaat er met de 20 duizend euro vandoor. Ook gaat Theresa Stenmark vrij uit, althans voor de wet. Want zij heeft het tweede buisje met gif zelf ingenomen. Daarmee sluit Kroongetuige 2018 – finale aflevering met twee verliezers en de Kroongetuige gaat er als winnaar vandoor.

Latest Reviews

Ook interessant
De 5 meest teleurstellende films van 2017