this made my day tv

Kroongetuige bij RTL4

RTL4 laat BN’ers in Zweden een moord oplossen in het programma Kroongetuige

Vanaf morgenavond heeft RTL4 er een nieuw spannend programma bij in de vorm van Kokngetuige. De commerciële televisiezenders proberen al een geruime tijd een programma te vinden die lijkt op Wie is de Mol?. Waar de spanning voelbaar is, maar het belangrijkste is dat er net zoveel mensen naar kijken en over praten.

Er zijn negen BN’ers naar het Zweedse dorpje Öregrund gestuurd om daar een moord op te lossen. Zij zijn de rechercheurs en intrek bij in een afgelegen hotel dat dichtbij het plaats delict staat. Met minimale aanwijzingen moeten zij verder komen met het onderzoek.

De BN’ers hebben niets gezien en moeten dag en nacht op onderzoek uit om de moord op te lossen. Als kijker thuis heb je meer gezien en kan je een aantal puzzelstukjes aan elkaar leggen. Bij iedere afgelevering krijg je als kijker een aantal minuten fictie. Je ziet hoe de dader bezig is. Eerst anoniem maar naarmate het seizoen verder gaat wordt de dader herkenbaar.

De BN’ers krijgen in het dagelijks leven in Öregrund te maken met de personages die het moordspel spelen. Zonder dat zij het weten.
Achmed Akkabi, Marcel Musters, Esmée van Kampen, Tooske Ragas, Frits Wester, Fatima Moreira de Melo, Thijs Zeeman, Bram Moszkowicz en Monica Geuze gaan opzoek naar de dader.

Zo zit Kroongetuige in elkaar

Monic Hendrickx maakt presentatie debuut bij Kroongetuige
Bron: RTL.nl

Iedere week valt er een ‘rechercheur’ af en moet terug naar Nederland.
Monic Hendrickx is vooral bekend van haar rol in Penoza. Daar speelt zij de harde dame die in de onderwereld terecht is gekomen. Zij maakt haar presentatie debuut met Kroongetuige. Achteraf was Monic erg tevreden en tevreden over de opnames.

In Kroongetuige lopen fictie en de realiteit door elkaar. Want de BN’ers moeten 24/7 alert zijn op wat er om hen heen gebeurd. Één van de rechercheurs probeert het onderzoek te saboteren. Diegene weet wie de dader niet is daarmee de Kroongetuige. Alles wat hij/zij qua geld tegen weet te houden kan bij het zwijggeld worden opgeteld.

In de laatste aflevering moet alles samenkomen. Wie is de Kroongetuige en wie is de dader. Welke BN’er daar antwoord op weet te geven gaat met een geldbedrag naar huis.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
The Black Eyed Peas ft. The world – #Wheresthelove