Nieuw en lang verwachte Netflix Originals

De bekende on demand dienst wilt je aan de buis gekluisterd houden. Dat gaat zeker lukken met deze nieuwe en lang verwachte Netflix Originals

Als het om Netflix Originals gaat dan komt er bijna dagelijks nieuwe content uit. Maar naar welke nieuw en lang verwachte content moet je naar uitkijken? Met andere woorden, wat heeft Netflix voor je in petto? De on demand dienst heeft een hele hoop geld uitgetrokken om de abonnees bij zich te houden. Want in 2018 wordt er tussen de 7 en 8 miljard euro uitgetrokken voor eigen content.

Maar welke series kan je alvast in je agenda gaan zetten? Het gaat om de content dat dit jaar voor het eerst bij de on demand dienst te zien zal zijn. Een aantal hoogtepunten tussen de Netflix Originals waar je in 2018 niet om heen kan.

Altered Carbon – 2 februari

Aan grote dromen geen gebreken. Want Netflix laat zien dat zij een science fiction serie aan het geheel toevoegen. Vanaf 2 februari kan je naar alle afleveringen van ‘Altered Carbon’ gaan kijken. Het is wel gewaagd want vorig jaar wist ‘Ghost In The Shell‘ niet zo goed scoren. Wat qua verhaal veel gelijkenissen heeft. Acteur Joel Kinnaman is te zien in de hoofdrol, je kent hem van ‘Suicide Squad‘ en de crime serie ‘The Killing‘.

Als je naar de trailer kijkt lijkt het dat er veel geïnvesteerd is om de nieuwe serie tussen de Netflix Originals te maken. De effecten, en wereld die visueel er goed uit moet zien lijken tot zijn recht te komen. Ik ben benieuwd wat zie makers als eind resultaat hebben gemaakt.

Queer Eye – 7 februari

Het is de comeback van het bekende programma ‘Queer Eye’. Het programma was drie seizoenen te zien bij de zender Bravo. Maar was na 2007 niet meer op televisie te zien. Het doel van het reality programma is dat een groep van homoseksuele mannen de hetero mannen in nood gaan helpen.

Met bijvoorbeeld een make-over, styling tips of een ander probleem waar de mannen van ‘Queer Eye’ een eigen kijk op hebben. De groep mannen is helemaal van nu en gaat de problemen aan die te maken hebben met sport, gezondheid, mode, cultuur en voeding. Bereid je voor op persoonlijke verhalen waar de vijf heren bij gaan helpen.

Everything Sucks! – 16 februari

Programma’s en series die terug naar vroeger gaan zijn mateloos populair. De andere bekende serie van Netflix Originals ‘Stranger Things‘ gaat terug naar de jaren ’80, het RTL4 programma ‘Oh Wat Een Jaar‘ gaat naar verschillende jaren. En de nieuwe serie dat vanaf 16 februari tussen de andere Netflix Originals staat, ‘Everything Suck!’ gaat naar de jaren ’90.

Het verhaal van ‘Everything Sucks!’ gaat over twee groepen op de middelbare school die het tegen elkaar opnemen. Het is een komedie en ‘coming-of-age’ drama. Vanaf 16 februari kan je naar de tien afleveringen, die ieders een half uur duren gaan kijken.

Game Over, Man! – 23 maart

De heren Adam DeVine, Anders Holm, Jere Burns, Blake Anderson en Marc Brandt komen 23 maart met een nieuwe Netflix Originals. Namelijk een film dat moet gaan scoren bij de on demand dienst. Het gaat over dat drie vrienden hun eigen ontwikkelde videogame willen laten financieren. Wanneer de weldoener die daar interesse in heeft wordt ontvoerd en verdacht van terroristische praktijken.

Het wordt een komedie waar een grote bak met humor wordt losgetrokken. Kijk naar de trailer die hierboven staat. Het is nog een aantal maanden wachten tot dat de nieuwe Netflix Original film online staat.

Lost In Space – mei 2018

Lost In Space
Bron: Tvserieskijken.nl | Lost In Space

De remake van de jaren ’60 ‘Lost In Space’ is van plan om in de loop van 2018 te landen bij Netflix. Het verhaal gaat over de familie Robinson dat lichtjaren is verwijderd van de oorspronkelijke bestemming. De familieleden moeten samen zien te overleven. Het speelt zich af in het jaar 2046.

Dat wordt een nieuwe Netflix Originals waar je naar de toekomst gaan met de bij behorende snufjes. Met in de hoofdrol Toby Stephens, Molly Parker, Ignacio Serricchio, Taylor Russell, Maxwell Jenkins en Parker Christian Posey.

Raising Dion – Releasedatum onbekend

Raising Dion
Bron: Today.com | Raising Dion

Als je geen behoefte hebt aan superhelden dan moet je de serie ‘Raising Dion’ misschien overslaan. Toch gaat Netflix voor een andere aanpak dan dat je normaal gewend bent van de superhelden films en series. Dit keer gaat het niet om een volwassenen dat de krachten heeft. Het gaat om de alleenstaande moeder, zij ontdekt dat haar zoon verschillende en wisselende superkrachten bezit. Haar man is overleden (gespeeld door Michael B. Jordan). Samen met een vriend van haar overleden man gaat zij opzoek naar antwoorden.

Naast de kleine rol heeft Michael B. Jordan achter de schermen genoeg te doen, want hij produceert de serie voor de on demand dienst. De hele serie is gebaseerd op een korte film dat is gemaakt door reclame maker en muziek video regisseur Dennis Liu. Je krijgt als één van de nieuwe Netflix Originals maar liefst tien afleveringen voorgeschoteld. Alle afleveringen duren een uur! Daar kan je dan voorlopig mee vooruit.

The Umbrella Academy – Releasedatum onbekend

The Umbrella Academy
Bron: Dreadcentral | The Umbrella Academy

Een andere serie dat gebaseerd is op een andere bron is ‘The Umbrella Academy’. Naast de bekende DC Comics en Marvel stripboeken bestaat daarnaast ‘Dark Horse Comics’. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de stripboeken van Hell Boy, maar ook producties van ‘Sin City’,’300′ en ‘Alien vs. Predator’. Daar komt een nieuwe Netflix Originals Serie bij. Namelijk ‘The Umbrella Academy’.

Het komt rechtstreeks af van de stripboeken en heeft op het eerste gezicht veel weg van de school in ‘X-Men’. Toch zal de toon wat donkerder zijn. Heel veel is er nog niet over bekend, het enige is dat de opnames halverwege januari zijn begonnen. De datum wanneer het te streamen is, is nog onbekend.

Maniac! – Releasedatum onbekend

Maniac met Emma Stone en Jonah Hill
Bron Daily Mail | Maniac!

Als één van de nieuwe Netflix Originals heeft ‘Maniac!’ twee bekende acteurs weten te strikken. Het gaat om Emma Stone en Jonah Hill. Beide zijn ze te zien in de Amerikaanse versie van ‘Maniac!’. In 2014 was de versie uit Noorwegen te zien. De remake wordt in de loop van 2018 verwacht bij Netflix. De rollen die Emma en Jonah zullen gaan spelen zijn die van twee patiënten in een geestelijke instelling. Actrice Sonoya Mizuno zal ook in de serie te zien zijn. In 2016 was zij al eerder naast Emma Stone te zien, en wel in ‘La La Land’.

Latest Reviews

Ook interessant
Like Father Trailer
Like Father Trailer