Met de muzikale ondersteuning en emoties moet de Last Christmas trailer je overhalen om naar de bioscoop te gaan
Bron: IMDB & Universal Pictures | Last Christmas

Last Christmas Trailer

Met de muzikale ondersteuning en emoties moet de Last Christmas trailer je overhalen om naar de bioscoop te gaan

Met de muzikale ondersteuning en emoties moet de Last Christmas trailer je overhalen om naar de bioscoop te gaan
Bron: GIPHY | Last Christmas

Hollywood kan niet zonder een goede kerst film. Wat er zo goed aan is, is dat mensen bepaalde films jaarlijks terug gaan kijken. Denk bijvoorbeeld aan de grote klappers als ‘Home Alone‘, ‘The Holiday’, ‘The Grinch‘ of in mijn geval ‘Arthur Christmas‘. Om er een nieuwe titel aan deze lijst toe te voegen komt Universal Pictures met de ‘Last Chrismas trailer’. De film is vanaf 21 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Het draait in de ‘Last Christmas trailer’ om Kate. Zij lijkt een abonnement te hebben om slechte keuzes te maken of om niet al te beste beslissingen te kunnen nemen. Zoals haar vorige dates liepen uit op een fiasco en zij heeft een baan als kerst elf in een warenhuis. Het lijkt allemaal nog erger te worden rondom de kerst, tot dat Tom in beeld komt. Is het voor Kate te mooi om waar te zijn?

Niet alleen in de film lijkt het te mooi om waar te zijn, want niemand minder dan Paul Feig is terug. Hij was de regisseur van onder andere ‘Ghostbusters‘ en ‘A Simple Favor‘. Beide films hebben het niet al te best gedaan, en met een kerst film zou hij een goede comeback kunnen maken. Om het geheel goed af te sluiten zou, de aangekondigde ‘The Heat 2’ met Melissa McCarthy en Sandra Bullock, ook goed moeten uitpakken.

Aan de cast en muziek zal het succes niet liggen

Aan de cast en muziek zal het succes niet liggen
Bron: GIPHY | Last Christmas

Ik loop op de feiten vooruit, want deze film moet het eerst gaan waarmaken. Aan de cast zal het zeker niet liggen. Alleen al de met de namen als: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh en Emma Thompson. Waarmee de film al een diversiteit aan mensen laat zien. Wat de eerste beelden van de ‘last Christmas trailer’ weergeven is een typisch Engels beeld van kerst.

Alsof deze film naast andere Engelse kerst klassiekers als ‘The Holiday’ en ‘Love Actually’ is opgenomen. Voor mensen kan dat gevoel van de andere films heel goed worden gekopieerd naar een nieuwe klassieker. Wat nog meer past bij de trend van 2019, is het gebruiken van één bepaalde band of artiest.

Daar hebben de makers van ‘Last Christmas’ heel goed over na gedacht. Want de soundtrack staat vol met de muziek van George Michael. Alleen al de kerst single, dat ieder jaar grijs wordt gedraaid past hier perfect bij. Ik ben heel benieuwd of de film zich staande weet te houden naast de andere uit te komen films.

Disney, Paramount en Sony zijn niet van plan om de andere studio’s zonder enige competitie te laten scoren. De boven genoemde punten kunnen er wel voor zorgen dat mensen eerder naar een romantische film gaan. Het enige wat jij hoeft te doen, is te gaan zitten en de emoties over je heen te laten komen.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie banner
Box Office Week 23 – De dames en dino’s aan de leiding