Creative Blog

Leuke manieren om je huis in kerstsfeer te krijgen, als je lui bent aangelegd

Niet zo zin om alles uit de kast te halen voor kerst? Dit zijn de perfecte manieren als je lui bent aangelegd

Er zijn een hele hoop mensen die de kerstsfeer in huis willen halen wanneer het begin december is. Toch is er ook een groot aantal mensen die daar helemaal geen zin in hebben. Of je lui bent aangelegd of niet, dit zijn creatieve manieren om je huis op een ‘luie’ manier te versieren.

Heb je meer behoefte aan een over de top kerst? Om in de kerstsferen te komen lees je op de Christmas Pagina meer over alles wat er tot nu toe over de kerst op de site staat.

The Grinch kerst decoratie voor als je lui bent aangelegd
Bron Foto’s: Bored Panda | The Grinch Stole Christmas

Je hoeft niet perse een kerstboom met alle toeters en bellen uit de kast te halen om het gezellig te maken. Accesoires in de vensterbank, op een kast of op een tafel kunnen al veel sfeer brengen. Maar als je lui bent aangelegd, volgens de die hard kerst fans moet je er moeite voor doen om sfeer in huis te halen.
Toch kan je een beetje smokkelen als je op een creatieve manier te werk gaat. Zo weet je de lachers op je hand te krijgen.

Door filmklassieker The Grinch te gebruiken. Of gebruik te maken van andere accessoires.
Bedenk een bizarre of creatieve manier, maar denk ‘outside the box’. Misschien kunnen de foto’s hieronder voor inspiratie zorgen. Of ben jij een persoon die half november staat te trappelen voordat de kerstboom weer in de woonkamer kan komen te staan?

De kerstboom opgetuigd voor als je lui bent aangelegd

De kerstboom opzetten op een manier als je lui bent aangelegd
De kerstboom is ‘neergezet’
Coca-Cola blikjes als kerstversiering
Gebruik frisdrank blikjes als versiering
Als je geen plek hebt voor een grote kerstboom
Als je geen plek hebt voor een grote kerstboom

Latest Reviews