Liep het onderzoek in Kroongetuige aflevering 3 op rolletjes?

De rechercheurs gaan verder met het onderzoek in Kroongetuige aflevering 3

In de vorige aflevering probeerde de rechercheurs samen te werken en dat verliep zo positief dat er twee letters voor het wachtwoord werden verdiend. Helaas moest er ook een rechercheur naar huis. Heb je het gemist? Hierboven staat de link naar de aflevering van vorige week.

Het onderzoek gaat verder en de rechercheurs gaan in Kroongetuige aflevering 3 op zoek naar nieuwe aanwijzingen. Maar wat moesten zij doen om meer aanwijzingen te krijgen? Lees hieronder wat Monic Hendickx voor opdrachten gaf. Daarnaast heb ik de drie rechercheurs op een rij gezet die ik verdenk van de dubbel rol in het onderzoek.
Wat mij een beetje tegen valt is dat je als kijker al een stuk verder bent dan de rechercheurs. Zij zijn nu op een punt gekomen dat zij de ruit van een auto moeten onderzoeken. Terwijl je dat als kijker bij de eerste aflevering hebt gezien. Ik hoop dat het bij de komende afleveringen weer gelijk komt.

Volg de vrienden van de slachtoffers en kom achter het adres

Eén van de vrienden werd begraven en kwam oog in oog te staan met de moordenaar. Nadat de begrafenis voorbij was moesten de rechercheurs de vrienden volgen en achter het huis adres zien te komen. Het liep zoals verwacht niet op rolletjes want de heren Thijs en Bram hadden één van de dames op het oog. Alleen werkte de rechercheurs op het bureau niet mee. Tooske en Monica wilden de rechercheurs in de auto maar rondjes laten rijden en kijken wie zij tegen kwamen. Het bureau hield het contact in de gaten en daarmee was de telefoonlijn ook continue bezet. De irritatie van Bram liep hoog op en werd een beetje pissig op de dames die de telefoonlijn bezet hielden.

Kroongetuige aflevering 3

Niet alleen Bram raakte geïrriteerd want de Marcel en Esmee begonnen hardop te speculeren dat Tooske alles zat te saboteren. Terwijl Monica naast haar zat en precies hetzelfde deed.
Wat daardoor gebeurde was dat Thijs en Bram samen met Frits en Fatima achter dezelfde personen aan gingen. Toen hadden zij twee mensen gevolgd. Terwijl Monic Hendrickx toch echt om vier personen had gevraagd. Met de eerste opdracht verdiende zijn geen letter voor het wachtwoord in de finale.

Ga opzoek naar bewijs dat de ruit van de auto heel was, en een datum

De rechercheurs moesten na een berg snoep inkopen verder met het onderzoek en kregen van Monic een nieuwe opdracht. Er moest worden gezocht naar bewijs dat moest aantonen dat de auto ruit recent kapot is gegaan. Om het compleet te maken werd er ook gezocht naar een datum. Dat was snel gevonden. Een aantal rechercheurs zitten bij mij in het grijze gebied qua dubbelrol. Het kan enthousiasme zijn maar tijdens deze opdracht wordt er te enthousiast gezocht naar aanwijzingen. Of er wordt tijd gerekt om het onderzoek te dwarsbomen.

Toen de aanwijzingen gevonden waren wilde Frits wel heel snel weg. Terwijl hij niet wist waar hij naartoe zou moeten. Ook plakte hij er een locatie aan vast om naar toe te gaan. Want hij wilde gaan zoeken naar aanwijzingen op de plek waar de twee jongens waren vermoord. Het stond nergens, niemand had het gezegd om daar te gaan zoeken. Gelukkig waren de andere rechercheurs wel oplettend om door te gaan met het onderzoek. En werd het voorwerp waar eventueel vingerafdrukken op kunnen zitten gevonden. Dat was de opdracht en de derde letter van het wachtwoord was verdiend.

Wie moet na het tweede proces verbaal Kroongetuige aflevering 3 verlaten

Voordat de rechercheurs de uitslag kregen van het proces verbaal, nam hij afscheid van de dames die bij het hotel werkte. Alsof hij aanvoelde dat hij naar huis moest. Daarbij heeft zijn gevoel een goed signaal gegeven. Want hij moest zoal verwacht het vliegtuig pakken om naar Nederland te gaan. Heel jammer want ik vond dat hij in Kroongetuige aflevering 3 heel goed naar voren kwam. Hij wilde het onderzoek verder helpen, alleen dat zij op de verkeerde rechercheur. Volgende de andere zat hij volop Thijs.

Bram moet in Kroongetuige aflevering 3 naar huis

Wie zijn volgens mij de mogelijke Kroongetuige

Maar wie verdenk ik van het spel op twee manieren spelen. Er zaten een aantal gebeurtenissen die ik heel verdacht vond of juist heel tactisch. Hieronder heb ik de drie verdachte personen staan.

Vanaf de eerste aflevering verdenk ik Frits van zijn dubbelrol. In Kroongetuige aflevering 3 had hij naast de omweg en het zelf toevoegen van een plek om aanwijzingen te zoeken, nog een situatie dat ik vreemd vond. Want Bram nam afscheid van de dames in het hotel omdat hij dacht naar huis te moeten. Frits deed dat ook alleen op een gekke manier. Hij hield beide handen van haar vast en gaf haar drie kussen. Misschien ga ik een beetje ver maar het zag eruit als een soort Judas kus.

Esmee was en is in de afleveringen heel fanatiek. Zelfs zo fanatiek dat zij bewijs materiaal dat Bram had gevonden weg pakte. Terwijl iedereen druk bezig was met het onderzoek ging zij in de auto zoeken en pakte het zakje met de natte sigaret weg. Maar toen Bram er achter kwam dat het weg was, ontkende zij het en begon een soort spelletje te spelen over het fouilleren.

In Kroongetuige aflevering 3 kreeg Tooske van de andere rechercheurs al snel de schuld dat de eerste opdracht niet was gelukt. Mocht zij de Kroongetuige zijn dan heeft zij de tactiek om tegen- en later mee te werken aan het onderzoek. Terwijl de eerste opdracht mis ging, was Tooske bij opdracht twee heel actief en kwam met de juiste antwoorden om verder te gaan.

Bron foto’s: RTL / Videoland

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Games brengen je telefoon in kerstsferen