Bron: Screenshot Like a Boss Trailer & Paramount Pictures | Like a Boss

Like a Boss Trailer

Tiffany Haddish en Rose Byrne zijn samen te zien in de Like a Boss trailer

Tiffany Haddish en Rose Byrne zijn samen te zien in de Like a Boss trailer
Bron: GIPHY | Like a Boss

Paramount Pictures heeft de afgelopen jaren een lijst met komedies uitgebracht. Waarbij sommige verhaallijnen wel heel herkenbaar waren. Met de ‘Like a Boss trailer’ is de studio terug. Dit keer slaan Tiffany Haddish en Rose Byrne hun handen in één om een zo grappig en hilarisch mogelijke film neer te zetten.

Twee vriendinnen met heel verschillende idealen besluiten om samen een schoonheidsbedrijf te starten. De ene is praktischer, terwijl de andere haar fortuin wil verdienen en een weelderige levensstijl wil hebben. Wanneer de harde rode cijfers in beeld komen, is het tijd om actie te ondernemen. Zij kloppen aan bij Claire Luna, en de miljardair ziet een investering wel zitten. Alleen lijken haar intenties achteraf anders te zijn dan verwacht. Mia en Mel moeten hun bedrijf en vriendschap zien te redden.

Wat mij direct op viel tijdens het bekijken van de ‘Like a Boss trailer’, was dat Tiffany Haddish wederom in een herkenbare rol te zien zal zijn. Waardoor ik in het verleden vele films met minder plezier heb bekeken, dan dat ik van te voren had verwacht. Haddish speelt over het algemeen rollen, waarbij haar karakter luid en schreeuwerig is. Dat lijkt in de nieuwste Paramount Pictures film niet anders te zijn.

De cast kan voor een hysterische film gaan zorgen

De cast kan voor een hysterische film gaan zorgen
Bron: GIPHY | Like a Boss

Niet dat de rol van Rose Byrne heel vernieuwend is. Toch kijk ik er naar uit om te zien hoe zij zich staande weet te houden. Als je naast een luidruchtig karakter moet staan. Dan moet je op een subtiele manier de aandacht weten te trekken. Dat heeft zij wel laten zien in ‘Neighbours’, ‘Spy’ en ‘Brides Maids’.

Dan is er een rol weggelegd voor Billy Porter. Hij lijkt de assistent of het hart van het bedrijf te zijn. Met zijn break-out rol in ‘Pose‘ kan Hollywood niet om hem heen. Ook heeft hij met zijn looks laten zien, dat hij qua fashion buiten de lijntjes durft te kleuren. Hij weet zijn vrouwelijke en mannelijke kant te tonen.

Alleen ben ik benieuwd of de makers in de film los gaan met looks, of hem hebben gecast, vanwege zijn populariteit op de sociale media. Het is voor ons, de Nederlandse bioscoop ganger, nog even wachten tot dat je het eind resultaat kan zien. Want de film is vanaf 27 februari in de bioscoop te zien. Tot die tijd moet je het doen met de ‘Like a Boss trailer’.

Latest Reviews

Ook interessant
De nieuwe Netflix Originals in april